Position: sygdoms > 2 >

risiko for skamlæber reduktion

   Processen med skamlæber reduktion eller mere korrekt kendt som labiaplasty , vinder meget mere popularitet i verden af kosmetisk kirurgi . Denne procedure kan ske til enten funktionelle grunde eller udseende forbedring . Som en kvindeorganisation skamlæber størrelse , sammen med bryststørrelse er genetisk valgt, er der ved at blive en overvældende ønske om at ændre udseendet af dem . Som med enhver operation , er der mange overvejelser , der skal finde sted forud for rent faktisk at have det . En af de store overvejelser er omhyggeligt undersøge de mulige risici i forbindelse med proceduren .

Fakta


Der er to måder at labiaplasty kan udføres . Typisk er det overskydende hud på den indre skamlæber fjernes kirurgisk . Mest almindeligt , er en indre del af hvert indre skamlæber fjernes , og derefter top og bund er samlet . Som en følge heraf er normal labial udseende holdes . En anden teknik kaldes " laser reduktion labiaplastly . " I denne procedure , er en laser bruges til at fjerne overskydende hud . Det tager ofte kortere tid , dog kan den normale labial udseende blive hindret .

Overvejelser


Der er flere ting at overveje sammen med risikoen for kirurgi . Først må man overveje omkostningerne ved proceduren , og hvorvidt denne operation er nødvendig for dem . En anden overvejelse omfatter permanente denne operation . Som med de fleste operationer , er denne procedure permanent og skamlæber vil forblive den måde, de er efter afslutningen af operationen . Det er vigtigt ikke at træffe denne beslutning let .

Misforståelser


Mange misforståelser omkring denne operation , da det kun er for nylig blevet populært . Som nævnt tidligere , sammen med kosmetiske grunde er der nogle funktionelle grunde til at denne operation . Nogle kvinder synes, at samlejet er smertefuldt for dem på grund af størrelsen af deres skamlæber . Som et resultat , som i tilfælde, skamlæber nedsættelse er nødvendig for at mindske smerter . Misforståelser om kosmetiske grunde, ikke forekommer så godt. Dette er ikke en operation udført udelukkende til kvinder , der er " tolerante " eller meget seksuelt aktiv . Ligesom en person vælger at få en næse job at øge deres selvværd , er en labiaplasty udføres for at øge tilliden en kvinde har samtidig være intime .

Risici

Labia reduktion er en operation , og sammen med , at kommer en vis risiko . Den første mulige risiko er den ændring i sensation . Når du udfører denne operation flere nerveender er ændret , og som følge heraf nogle følelse og fornemmelse kan blive hæmmet . Desuden kan den faktiske følelse og konsistens af skamlæberne ændres . En anden stor risiko er infektion og og ardannelse .

Forebyggelse af risici

Selv om nogle af eftervirkningerne af operationen ikke kan undgås , såsom smerte , er at lytte til lægens postoperative instruktioner nødvendighed. Den bedste måde at sikre en sikker og let genindvinding er at følge disse instruktioner . Som en måde at undgå smitte af området , vil mundtlige antibiotika højst sandsynligt blive ordineret . Igen , skal du følge instruktionerne på nogen recepter præcist og tage det fulde foreskrevne dosis . En anden måde at undgå smitte , mere blå mærker , og ubehag er at undgå enhver stress til labial området, som for de fleste kvinder betyder ingen samleje , tampon brug , i længere tid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------