Position: sygdoms > 2 >

rygkirurgi komplikationer

   Alle operationer bære et element af risiko med dem . Rygkirurgi , hvilket indebærer sarte nerver fundet i nærheden af bagsiden og rygmarven , medfører en risiko for potentielt alvorlige komplikationer , herunder lammelse og død . Du bliver nødt til at drøfte disse komplikationer i dybden med din læge , når de overvejer rygkirurgi

Fakta

Spinal kirurgi kan udføres , så en kirurg kan reparere et problem med din ryghvirvler , din diskus eller nerver i nærheden af din rygsøjle . Hun kan gøre et snit på bagsiden af din hals , på ryggen eller på siden af maven for at få adgang til din rygsøjle . Der er flere varianter af rygkirurgi , hver designet til at korrigere et bestemt problem. Hvis du gennemgå rygkirurgi , vil du risikere nogle komplikationer , herunder nerveskader og spinalvæske lækage .

almindelige kirurgiske risici

Nogle potentielle rygkirurgi komplikationer er fælles for alle kirurgiske procedurer . Der er en chance for du kunne have en negativ reaktion på anæstesi . Dette kan føre til dit blodtryk falde eller undertrykkelse af din vejrtrækning til et farligt niveau . Du vil være i risiko for infektion , mens på hospitalet . Der er også en risiko for , at du vil opleve komplikationer med uventede blødninger hverken under proceduren eller bagefter under din opsving .

spinalvæske Leak

Under en rygkirurgi , en potentiel komplikation er risikoen for et brud på membranen omkring rygsøjlen . Denne form for skade kaldes en dural tåre . Hvis dette sker , kan spinalvæske lække fra din rygmarven i det omgivende væv . Hvis kirurgen ikke reparere skaderne med det samme , så vil du have en øget risiko for at opleve væske infektioner , tilbagevendende hovedpine og spinal meningitis .

nerveskader

Nerveskader er en vigtig komplikation af rygkirurgi at drøfte med Deres læge . De autonome nerver i nærheden af rygsøjlen er ekstremt følsomme . Hvis en af dem er beskadiget under din procedure , kan du opleve komplikationer lige fra tab af følelsen i et område af din krop til at muskellammelse skade på hjerte og lungefunktion . I ekstreme tilfælde har patienter , der oplever nerveskader døde .

Andet

Andre rygkirurgi komplikationer omfatter en øget risiko for at udvikle blodpropper . De kan dannes, når du bruger tid immobiliseret under inddrivelse fra din procedure . Hvis din rygkirurgi indebærer at have din rygsøjle smeltet , så skruer og stifter kan glide ud af stedet . Din kirurg skal udføre en anden fremgangsmåde til at flytte dem tilbage på plads . Hvis din rygmarven er beskadiget under operationen , så kunne du opleve lammelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------