Position: sygdoms > 2 >

tilskud til æggelederne ligering vending

   Kvinder, der har en æggeleder ligatur ofte befinder sig beklager beslutningen senere . En æggelederne ligatur er en permanent form for prævention , men der er en procedure kaldet en ægleder vending , der kan genskabe en kvindes æggeledere . Kvinder , der er interesseret i en æggeleder vending frygt for, at proceduren er for dyrt for dem at give . Takket være tilskud , betale omkostningerne ved en vending er mulig

grunde til at få en Tilbageførsel


Kvinder kan have mange grunde til at ønske en tubal vending . I nogle tilfælde kan dette være et barns død , re-gifte og endda medicinske årsager såsom post tubal ligering syndrom . Post æggelederne ligatur syndrom opstår, når østrogen og progesteron niveauet falder gradvist . Symptomer og risici PTLS omfatter kraftige menstruationer , hormon chok , alvorlig hormonelle ubalancer og malplaceret kvindelige organer .

Tilgængelig tilskud til Tubal Tilbageførsel


Økonomisk støtte grupper er klar til at hjælpe kvinder , der ønsker deres ægleder ligatur vendt betale for omkostningerne af tilbageførsel kirurgi . Disse grupper omfatter egnet til at blive ubundne , Vision of Faith , The Lord 's Heritage og velsignet Arrows . Hvis du har brug for hjælp støtte din vending , kan du tilmelde dig til nogle af disse midler grupper og udfylde en ansøgning om hjælp til udgifterne .

tilskud Kontakt information


Information for egnet til at blive ubundne ligger online på fittobeuntied. com eller via mail på egnet til at blive ubundne , Co 7 Chapman Retten North Haven , CT 06473 . Herrens Heritage ministeriet kan findes på thelordsheritage. com . For at tilmelde dig den hellige Arrows finansiering gruppe , blessedarrows . org . Vision of Faith midler oplysninger er tilgængelige på vision -of-faith. org .

Tubal Tilbageførsel Ansøgning Information

En ansøgning om tilbageførsel finansiering kan stille typiske spørgsmål såsom dit navn , adresse , fødselsdato og telefonnummer . Flere oplysninger, som du muligvis nødt til at levere, vil inkludere dine grunde til at ønske en æggeleder vending , uanset om du har valgt et tubal vending læge og størrelsen af tilskud penge du bliver nødt til at finansiere din operation .

finansieringskilde Of Tubal Reversal Tilskud

Finansieringen nævnte grupper beder om, at medlemmerne på deres venteliste give en $ 20 til $ 25 om måneden betaling for at blive på ventelisten . Dette månedlige gebyr går til finansieringen af en tubar vending for folk , der er på venteliste . Donationer fra borgere, virksomheder og andre organisationer er også velkomne via check eller postanvisning . Du kan også bruge PayPal til at gøre din månedlige donation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------