Position: sygdoms > 2 >

tredobbelt bypass operation komplikationer

   En bypass- kirurgi er brugt til at genoprette blodtilførslen til en blokeret arterie . Når flere arterierne er blokeret-som i tilfælde af en tredobbelt bypass , da tre pulsårer er blokeret-den der overvejes operation større operation, og bærer med sig risiko for komplikationer . Nogle af disse risici er forbundet med den kirurgiske procedure selv og andre, der er forbundet med komplikationer , der kan opstå efter operation

Sådan fungerer det


En tredobbelt bypass operation er når tre coronararterierne : venstre forreste faldende , retten kranspulsåren og venstre cirkumfleks arterien tilsidesættes på grund af forsnævring af arterierne . Under bypass procedure , er vener enten høstes fra patientens blodårer findes andre steder i kroppen eller kunstige årer dyrket i et laboratorium eller fra andre dyr bruges til at re-flow blod gennem nye arterie i stedet for den gamle , tilstoppede arterie . Efter en vellykket operation, og tilbagebetalingsperioden, bør en patient oplever lindring af symptomer , såsom angina ( brystsmerter ) , dyspnø ( vejrtrækningsbesvær) og let træthed .

Hvorfor er risiciene ?


Triple bypass operation er større kirurgi , der kræver indsnit til kroppen og reparation af orglet , hvis funktion er nødvendig for livet . Mens en kirurg og hospitalet anlægget selv skal minimere risici gennem sterilisering rummet og instrumenter , der anvendes , samt praktiserende teknikker , der minimerer blodtab , er det stadig muligt for infektion at forekomme . Andre komplikationer, der er relateret til selve operationen omfatter bivirkninger generel anæstesi , som kan omfatte kvalme og opkastning . Du bør tale med en anæstesilæge før operationen at vurdere eventuelle særlige risici forbundet med proceduren .

umiddelbare potentiale Komplikationer


Komplikationer , der kan opstå umiddelbart efter kirurgi omfatter voldsom blødning , som kan skyldes suturer i arterier eller selv vener hakker under operationen. Din læge bør rådgive dig om dit niveau af aktivitet efter operationen for at forebygge indre blødninger som følge af overanstrengelse .

langsigtede komplikationer

Triple bypass operation er udført i håbet om , at kirurgi kan reducere symptomer forbundet med en arterie blokering , især brystsmerter . Men det er muligt over tid, brystsmerter vil vende tilbage efter en operation, efter bypasssurgery. com . En anden komplikationer , der kan opstå skyldes sind -relaterede funktioner , såsom hukommelse , forståelse og koncentration færdigheder .

Forebyggelse Komplikationer

Ligesom det er muligt for brystsmerter at vende tilbage , kan de arterierne bliver fyldt op igen, hvilket er hvorfor det er vigtigt at minimere gentagelse risici gennem adfærd ændringer og medicin . Du bør ophøre rygning og engagere sig i en hjerterehabilitering program , hvis det tilbydes , der overvåger din puls , mens de udøvede for at sikre, at du ikke lægge for meget stress på dit hjerte . Hvis dit hjerte tilstand skyldtes højt blodtryk eller diabetes , der tager medicin for at mindske symptomerne kan også bidrage til at reducere hjerteanfald risiko .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------