Position: sygdoms > 2 >

vasektomi problemer

   The Journal of Urology skøn 527. 000 vasectomies udføres i USA hvert år . Et alternativ til æggelederne ligatur hos kvinder , vasectomies , som med enhver kirurgisk procedure , kommer med risiko . Dog vil mænd søge sterilisation finde vasectomies at være blandt de sikreste kirurgiske indgreb, med de fleste post-procedure komplikationer , der let kan behandles

Betydning


En vasektomi er en af de mest udbredte former for prævention i USA , fordi det er enkelt og sikkert . Den udføres ved at skære i sædlederen , det lille rør , der transporterer sæd fra mandens testikler at blive en del af hans sæd . Proceduren er også yderst effektiv på grund af det faktum, at en mands sæd ikke længere indeholder sæd efter en vasektomi , hvilket resulterede i 100 procent sterilisering .

Effektivitet


De fleste læger og kirurger teste effektiviteten af vasectomies gennem post -proceduremæssige sæd eksemplarer. Det kan dog tage op til tyve ejakulationen over flere uger før en mands sæd er sæd -fri . Ifølge Royal College of Obstetricians og gynækolog , er en vasektomi en dokumenteret valg for sterilisation med kun 1 i 2000 fiaskoer .

Fakta


En vasektomi kun blokerer sperm og ikke hæmmer en mands evne til at have og nyde sex .

Komplikationer

Følelser af ømhed , hævelse og blå mærker er almindelige rapporterede bivirkninger efter en vasektomi . Smertestillende medicin anbefales til smerte samt is for hævelse til at afhjælpe simpel post-procedure komplikationer . Lægehjælp skal søges , hvis blødning , hæmatom , infektioner og blod i sæd forekomme .

Advarsel

Det anslås, at mellem 5 procent og 35 procent af vasectomized mænd lider Post-vasectomy Pain Syndrome ( PVPS ) . PVPS er en genital smerte af varierende intensitet , der kan holde hele livet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------