Position: sygdoms > 2 >

alternativer til hjerte bypass operation

  

Du skal bruge:
stetoskop
. BP Apparatur .
Armbåndsur .
Samtykke Form .
Beroligende Præmedicinering .
Termometer.
Sterile handsker .
Picking Tang .
Vatkugler .

Heart bypass operation er en procedure anvendes, når arterierne bliver fyldt op på grund af en opbygning af plak fra fedt og kolesterol , også kendt som koronar hjertesygdom . Under operationen , bruger lægen fartøjer fra et andet område af kroppen , giver en alternativ rute blodgennemstrømning til hjertet . Selvom denne procedure har vist sig effektive , er der alternative behandlinger til rådighed for dem, der foretrækker mindre invasive metoder .

ballonudvidelse


Det er en af de mest almindelige behandling alternativer til hjerte bypass operation og kan være lige så effektive . Selvom det er lidt invasive , er strømmen af blod ikke afbrudt i løbet af dette, da det er under et hjerte bypass .

Lægen starter ved at indsætte et kateter ind i tilstoppede arterie . Han puster ballonen er knyttet til kateteret for at udvide arterie . Når du er færdig , han fjerner både kateter og ballon , men ofte efterlader en lille metal stykke på plads , og dette kaldes en stent . Stenten forhindrer arterie fra tilstopning igen , og blodgennemstrømningen derefter tilbage til hjertet .

Medicin


En række medikamenter kan anvendes til en vellykket behandling af koronar hjertesygdom , i sidste ende reducere risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde .

Medicin såsom beta-blokkere og ACE ( angiotensin -konverterende enzym -hæmmere) er succesfulde i at lindre angina ( brystsmerter ) og samtidig forhindre et hjerteanfald . Blodtrykket medicin er også nyttige i at reducere risici , da de reducerer mængden af arbejde, hjertet har at gøre .

kolesterolsænkende medicin er nyttige i at reducere mængden af plak oprustning langs væggene i arterierne . Under en aspirin hver dag kan fortynde blodet , hvilket reducerer risikoen for at udvikle blodpropper .

Selv om disse er alle effektive alternativer , skal det bemærkes, at de ikke kan fuldstændig forhindre brug for at tage yderligere skridt . Dette kan kun bestemmes ved både du og din læge .

Enhanced Eksterne Counterpulsation ( EECP )


EECP er en noninvasiv procedure , som benytter hydrauliske svingningerne til at pumpe iltet blod til hjertet . Den er designet til patienter , der lider af mild til svær koronar hjertesygdom , der enten ikke kan eller vil ikke underkastes hjerte bypass operation

Tre sæt store blodtryk manchetter er placeret på den nederste ekstremiteter . et sæt fra kalvene , en anden på den nederste lårene og den sidste på den øverste lår . Maskinen er timet at oppuste manchetter når hjertet er i hvile og deflatere manchetter , når det er klar til at slå . Som manchetter pustes , er frisk blod, der pumpes fra underkroppen op til hjertet .

Denne procedure er blevet benævnt "naturlige bypass ", fordi det ser ud til at stimulere væksten af nye blodkar omkring arterierne , der er blokeret . Det ser også ud til at tilbyde både kort og lang sigt , på kort sigt bidrager til at reducere patientens afhængighed af hjerte medicin og gør det muligt for ham at deltage i flere fysiske aktiviteter . Som rapporteret i " Klinisk Kardiologi , " efter fem år , 64 procent af 33 patienter , der modtog denne behandling ikke havde behov for at blive opereret og led ingen kardiovaskulære episoder .

Et typisk behandlingsforløb er 35 , en-timers sessioner spredt ud over cirka syv uger. Selvom resultaterne varierer per patient , mange begynde at se en forbedring i deres sundhed omkring halvvejs igennem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------