Position: sygdoms > 2 >

anæstesi metoder til knæ artroskopi

  

Valg af bedøvelsesmiddel


Fire valg af anæstesi er tilgængelige for knæet artroskopi patienter : . lokale , generelle , spinal og epidural . Valget af anæstesi er normalt op til patienten , patientens læge og anæstesi personale , Ifølge dr . John McGinty og Stephen S. Burkhart , forfattere Operative Artroskopi . Valget vil ofte afhænge af , om du vil være vågen eller sover for proceduren.

lokalbedøvelse


Lokal anæstesi numbs kun knæet området . Lokalbedøvelse i kombination med sedation og overvågning af anæstesi team , er et meget anvendt bedøvelsesmiddel valg for knæ artroskopi , ifølge McGinty og Burkhart . Dog, at teknikken kræver en erfaren kirurgisk team og en vilje til at skifte til en alternativ metode som generel anæstesi , hvis nødvendigt. Ulemper med lokalbedøvelse omfatte begrænset evne til at bruge en årepresse og fuld manipulation af benet ikke kan tåles af alle patienter . Patient tilfredsheden er høj med lokalbedøvelse og generelt fører til en let genindvinding , ifølge lægerne .

Generelt Anæstesi


Generel anæstesi sætter dig til at sove for hele proceduren . Ifølge McGinty og Burkhart , er generel anæstesi ofte et godt valg for angste patienter og børn . Moderne anæstesimidler er kortere handler og har færre bivirkninger end deres historiske modstykker . Bedøvelsesmidler , der anvendes til generel anæstesi sædvanligvis omfatte propofol leveret intravenøst og lattergas givet via en larynx maske luftveje .

Spinal og epidural

Med spinal anæstesi , at narkoselægen tilfører en bedøvelse i rygmarvskanalen . Risikoen for en spinal hovedpine med denne metode er ret højt : Mayo Clinic sætter dette tal med op til 30 procent . Ifølge anesthesiologist Michael Mulroy , kan spinal anæstesi også føre til kløe og længere restitutionstid i et stort antal sager . Mulroy sagde epidural bedøvelse har lavere risiko for bivirkninger end spinal anæstesi og resultater i samme niveau af patienternes tilfredshed som generel anæstesi. Med epidural anæstesi , er det bedøvende injiceres i epiduralrummet i rygsøjlen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------