Position: sygdoms > 2 >

bivirkninger af post - cervikale dekompression kirurgi

   Post-cervikale dekompression kirurgi , eller discectomy , er en medicinsk procedure , der anvendes til behandling af lækkende eller diskusprolaps diske i nederste del af ryggen . Selv om en effektiv behandling , nutid discectomies en vis risiko for bivirkninger

Historie


Læger udførte den første discectomy i 1940'erne . Siden da , de teknologiske fremskridt, medicinsk udstyr og medicin mindske de negative virkninger af proceduren .

Operationens


Efter administration af en generel anæstesi , en kirurg gør et lille snit langs ryggen for at få adgang de berørte disken . Kirurgen derefter fjerner en del af disken , og det væv , der omgiver det .

Side Effects fra Anæstesi


puls eller blodtryk undertiden falde på grund af bedøvelsen . Søvnighed, kvalme , opkastning , mundtørhed , ondt i halsen eller kuldegysninger er almindelige bivirkninger af anæstesi .

bivirkninger af forretningsordenen

Det er almindeligt at føle smerte på stedet af indsnit og ubehag gå eller sidde i første omgang . Arvæv på det sted, hvor incisionen er en anden mulig bivirkning .

Solution

Fysioterapi hjælper tilbagevenden normal styrke og mobilitet , mens du går og anden fysisk aktivitet hjælper med at minimere arvæv . Din læge vil sandsynligvis ordinere medicin til at gøre dig mere komfortabel under restitution .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------