Position: sygdoms > 2 >

bryst band typer

   En bryst band er designet til brug efter en brystforstørrelse . Det er meningen, at komprimere området omkring brysterne og giver rigelig støtte til implantater , samt at forhindre implantater fra at flytte sig fra deres tilsigtede positioner . Nogle bryst bands endda hjælpe med " droppe " implantater i den korrekte position under helingen . Breast bands kommer i mange forskellige stilarter , herunder specialitet bryst bindere , der er bedre egnet til bryst nedsættelser og mastectomies

Brug en Breast Band


Mange kirurger anbefaler at bruge en bryst band eller bindemiddel i de første par uger efter en brystforstørrelse . Afhængigt af hvilken type operation , du har haft og den forventede opsving tid , kan din kirurg bede dig om at bære et band noget af tiden , eller endda hele tiden . Producenter af bryst bands forstå , at de fleste wearers vil være i bånd i lange perioder , så de bruger åndbar stof , der er blød og elastisk for at sikre maksimal komfort .

Forholdsregler


Tal med din kirurg om, hvilken type brystkræft band er det rigtige for dig . Din krop type , størrelse dine bryster og den type procedure, du har haft , vil fastsætte en passende støttende brystet band at bruge. Din kirurg kan endda give dig en specifik bryst band eller kirurgiske bh at bære . Din kirurg vil også forklare , hvor ofte og hvor mange uger du skal bære enheden .

Den Bandeau


Det Bandeau er en kirurgisk BH band , der kan bruges sammen med sub - muskulær ( under muskel ) eller sub-kirtel ( på toppen af musklen) brystforstørrelse . Den øverste rem træk velcro lukninger i begge ender som giver mulighed for vinkel og mængden af komprimering justering . Indersiden af Bandeau er foret med blød polstring for at tillade komfortabel at bære og beskyttelse af infra- mælkekirtlen krølle ( en horisontal indsnit , der er foretaget under brystet ) .

Semi-Shaped BH

Denne bløde -cup , Let formede og kurvede front lukning BH'en er velegnet til kvinder, der er ved at komme fra bryst reduktion , brystrekonstruktion procedurer eller sporvogn genopbygning . Velcro skuldre , subtile konturer og robust stof giver masser af støtte og komfort for bæreren . Den fås med en krog eller velcro kabinettet .

Skab dit eget Bryst Band

Pair en komfortabel foran kabinet bh eller sports-bh med et Es bandage , og du har din helt egen bryst band ! Den stretch , elastisk materiale af Ace bandage kan justeres til at skabe den ønskede mængde kompression , og hele wrap kan nemt flyttes til en mere foretrukket vinkel .
Nogle kvinder kan endda skære stropperne ud af ældre sports bh'er , og derefter bruge de resterende bandet som en bryst band . Den fordel, at dette valg er at have et band , som du har slidt før , så trøst sikret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------