Position: sygdoms > 2 >

cykling efter knæalloplastik

   Knæalloplastik er en af de største og mest komplekse operationer en ortopædisk kirurg kan udføre . Det kræver en stor smerte og genoptræning , men i de fleste tilfælde er vel besværet værd . Med en total knæalloplastik vil begrænse dine aktiviteter når du fode igen. Hvis du har nydt cykling før din operation , er det meget muligt du kan fortsætte med at nyde denne øvelse

Tidsramme


Før vi vender tilbage . til cykling efter en total knæalloplastik , drøfte dine planer med din læge . Mange faktorer spiller ind hver patient på fode igen, og før du forsøger at gøre noget lignende cykling efter total knæalloplastik , skal du have en tidsramme , der vores af din læge til bestemte mål skal nås . Et af disse mål vil blive en vellykket gennemførelse af fysioterapi og genoptræning . For en total knæalloplastik , kan dette tage fra seks måneder til et år . Når du har udfyldt fysioterapi og er godkendt af lægen til at begynde cykling , er det tid til at forberede din første tur .

Stretch Før Ridning


Før du får på din cykel , skal du have noget særligt udstyr , du måtte have ordineret af lægen. Han kan have givet dig en skinne til at bære eller instrueret du vikle benet med en støtte forbinding . Følge hans instruktioner til punkt og prikke . Dernæst skal du strække dine ben muskler rigtig godt . Brug ben strækker dig til at løsne og forberede musklerne i benene for ridning , hvilket kan tage nogle af de aflaste dine knæ .

Practice Moderation


En af de største fejltagelser, folk gør forsøger at gøre for meget . Brug din sunde fornuft . Lav din første cykeltur et kort . Start med et par miles på flad jord . Hold det langsomt . Vær meget opmærksom på dit knæ og hvordan det føles , som du er pedalerne . Stop hver gang du føler en stamme eller smerte .

Tilføj langsomt

Hvis din første tur var en succes , kan du begynde , langsomt , for at tilføje mere afstand . Space din rider et par dages mellemrum . Tal med din læge om en grænse på miles /hastighed hun anbefaler . Lytte til den medicinske rådgivning fra din læge er det bedste bud du har for at gøre dit nye knæ sidste . Cykling kan være en sund øvelse for dig , selv med en knæalloplastik , men at vide dine grænser er et absolut must .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------