Position: sygdoms > 2 >

fedtsugning farer

   Fedtsugning er en form for folkelig plastikkirurgi , hvor mængden af fedt er fjernet fra kroppen for at skabe en kuperet eller slankere profil . Områder af kroppen , der ofte målrettet til denne type plastik kirurgi omfatter maven , inderlår , overarme , balder og hofter . Men der er fedtsugning farer , som bør overvejes , før de undergik denne type plastik kirurgi . Farer omfatter skader på huden , uregelmæssig hudoverflade på healing , infektion og blodpropper og lidokain toksicitet .

skade på huden


Ifølge University of Maryland Medical Center ( UMMC ) , en af de meget betydelige fedtsugning farer er muligheden for skade på huden og det omgivende væv i målområde . Fedtsugning opnås ved at placere en lille tynd metal sugning slange under huden i lommer af fedt . Den plastikkirurg flytter slangen gennem fedt lommen , langsomt flydende fedt og derefter sugning det ud i en ydre opsamlingsbeholder . Hvis kirurgen ikke er erfarne og dygtige til at gøre glatte rene aflæser af sugning røret , kan huden blive kvæstet , da kan væv umiddelbart op til de pågældende områder .

Uregelmæssig hudoverfladen


En anden potentiel fare for fedtsugning , at kan også opstå medfører uregelmæssig hudoverflade på helbredelse. Når den kirurgiske procedure er slut, er normalt det område pakket tæt med kirurgisk støtte bandager og patienten er sendt hjem til at helbrede . Som væv under huden heles , kan det potentielt helbrede i krusninger eller med smilehuller , især hvis operationen blev afsluttet med en uerfaren kirurg . Den UMMC anbefaler brug af tjenesteydelser fra en dygtig kirurg med henblik på at undgå denne type af komplikation .

Infektion og blodpropper


Som med enhver operation , de potentielle komplikationer af infektion og blodpropper er en meget reel fedtsugning fare for overveje . Fedtsugning er tilbagelagt efter narkose , hvilket betyder, at patienten er helt bevidstløs under proceduren . Ifølge University of Maryland Medical Center , hvor store områder er målrettet til sugning , er der større fare for at blive udsat for smitte , blodpropper , fedt blodpropper og skader på omkringliggende væv . Disse farer kan skabe alvorlige og omfattende komplikationer og endda føre til døden hvis ikke de afhjælpes straks .

bind af fedt fjernes

En af de højeste farerne ved fedtsugning er, at der er grænser for , hvor meget fedt kan fjernes gennem procedure . Ifølge UMMC , når du fjerner fedt fra et stort område af kroppen , såsom mave eller abdominale område , bør overdrevent store mængder af fedt ikke kan fjernes . Dette skyldes, at faren for at skabe skader på nerver og vitale organer . Også bør fedtsugning ikke bruges som erstatning for de traditionelle vægttab metoder .

Lidocain Toksicitet

Lidocain er en bedøvende og smertestillende medicin . Ifølge den UMMC hvis lidokain indholdet af anæstesi er for høj , er der en betydelig og væsentlig risiko for, at lungerne bliver oversvømmet med for meget væske . Dette kan resultere i at patienten oplever komplikationer og potentielt dø . Som et resultat , er det ekstremt vigtigt at forstå anæstesi , der bliver brugt . Patienterne skal opfylde anesthesiologist at spørge om deres viden og erfaring med fedtsugning farer , og hvordan de har behandlet komplikationer i fortiden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------