Position: sygdoms > 2 >

fedtsugning procedurer

   Fedtsugning er plastikkirurgi , der kan udføres på næsten alle dele af kroppen og i ansigtet , men normalt fjerner fedt fra maven , arme , hofter , lår og ryg . Typisk fedtsugning procedurer udføres på en ambulant under fuld narkose i en operationsstue

Der er mange forskellige typer af liposuction procedurer . tumescent fedtsugning , ultra-lyd assisteret og power-assisteret . Med alle fedtsugning , kaldet et vakuum-type instrument en kanyle bruges til at fjerne uønskede fedt .

Er fedtsugning for dig ?


Fedtsugning er kirurgisk fjernelse af fedt . En kanyle , eller vakuumanordning , udnyttes til at fjerne uønskede fedt fra dele af ansigtet og kroppen . Et lille snit er , hvis fedtet skal fjernes , så kanylen er indsat i snit og fedtet er suget ud gennem kanylen .

En god kandidat til fedtsugning er en person ved godt helbred , har sund hud og hvem der ikke overvægtig , men har ophobninger af fedt i visse problemområder i kroppen .

fedtsugning Skin Fjernelse


Fedtsugning kan bruges til at fjerne fedt fra sådanne områder i ansigtet som kinderne , hagen , nakke og bovsnitte , eller kæben linje . Hvis huden ikke er i god stand , efter at fedtet er fjernet , vil huden have en slappe udseende . Liposuction er ofte brugt i forbindelse med andre plastikkirurgi procedurer , der involverer at fjerne overskydende eller sagging hud .

Ofte fedtsugning på maven , er kombineret med en fedtsugning, hvor den overdrevne huden er også fjernet for at forhindre, at huden sagging .

Fedtsugning Fjerner stædige fedt


Fat indskud kan blive meget stædig og modstandsdygtig over for de fleste vægttab indsats . Flanke områder , de øvre og nedre del af maven , indre og ydre lår , overarme og bryster er alle områder af kroppen, der reagerer meget godt til fedtsugning procedurer .

Når fedtsugning bruges som en del af brystreduktion , der er mindre ardannelse end traditionelle brystreduktion .

Fedtsugning procedure kan udføres på flere dele af kroppen under en session i stedet for at udføre flere sessioner .

finde en kvalificeret professionel

Hvis du overvejer at få fedtsugning , skal du sørge for rådføre sig med en bord- certificeret plastik kirurg , der også er certificeret i fedtsugning . Insister på visning af fotos af procedurerne hun har optrådt at indeholde billeder af patienter taget før og efter indgrebet .

Vedligeholdelse resultater

Fedtsugning bør anvendes i forbindelse med en velafbalanceret kost samt fem timers motion hver uge . Find en kost og motion regiment , som du kan holde med at vedligeholde dine resultater efter proceduren er udført .

Udgifter

Fedtsugning procedurer for ansigt og krop er forholdsvis standardiserede . Forvente at skulle betale mere for en erfaren bord-certificeret plastik kirurg . De gennemsnitlige omkostninger for en enkelt fedtsugning er $ 3. 500. Kirurgen honorar er 2. 000 $ , det anesthesiologist er $ 700, og anlægget koster 800 dollar .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------