Position: sygdoms > 2 >

finansiering kønsskifteoperation

   Køn eller seksuel kønsskifteoperation er dyrt . I oktober 202C fleste forsikringsselskaber ikke betragter operationen for at være " medicinsk nødvendige " og ikke dækker sådanne procedurer . Med ordentlig forskning og planlægning , finansiering af mange forskellige operationer og behandlinger , der er involveret i et kønsskifte er muligt

Plan


Tal med din læge eller anden sundhedsperson udbyder, du har tillid til at udvikle en operation plan . Et godt skræddersyet plan hjælper dig præcist beregne et budget , der giver dig mulighed for at matche din krop til dit indre følelser af sex og køn . Der er tre kirurgi muligheder for kvindelige og mandlige ( FTM ) og fire for mandlige til kvindelige ( MTF ) patienter .

Forskning Surgery Omkostninger


Kontakt din kirurg patienten regnskabsafdeling at finde ud af omkostningerne ved hver enkelt operation , enhver hospital tid sammen med omkostninger, anbefalede medicin og anslået rekreation tid (tab af arbejdsindkomst ) . Sørg for at du har en komplet og nøjagtig de samlede omkostninger . Spørge, om nogen opfølgning kirurgi eller besøg kan være nødvendig.

Tal med folk , der har gennemgået den procedure for at finde ud af, om kirurgens priserne er rimelige. Du kan lære af en billigere eller mere effektiv metode , der anvendes af en anden læge .

Bestem en betaling plan med din læge udbyder . Du kan muligvis foretage månedlige betalinger frem for at betale et fast gebyr .

Finans Surgery


Evaluer dine personlige finanser . Du kan have penge i en opsparingskonto eller checkkonto til at betale for en del af operationen . Lån penge fra en bank eller anden långiver , hvis du har tilstrækkelig kredit . Ansøg om tilskud fra private fonde eller donorer , hvis du ikke har råd til at betale på egen hånd . Hvis du har en 401 ( k ) plan, kan du trække midler ud , men griber dette forsigtigt , da du vil pådrage en heftig afgift straf for tidlig tilbagetrækning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------