Position: sygdoms > 2 >

fjernelse af et ribben til at korrigere skoliose

   Skoliose er en unormal krumning af rygsøjlen . I nogle tilfælde er det svært nok, at det forårsager brystkassen at rotere og ribbenene til at holde ud ". ribben hump " dette er kendt som en

Ifølge Mayo Clinic hjemmeside , nogle tilfælde af skoliose vil ikke påvirke en person , så længe det er overvåget , mens andre tilfælde kræver rygkirurgi og /eller en bandage

Rib Fjernelse


Den rib pukkel kan blive kosmetisk generende og smertefuld . Ifølge den iScoliosis websted metode anvendes til behandling af ribben hump er kendt som thoracoplasty , som er en kirurgisk fjernelse af ribben segmenter . Hvis en person vælger at have en thoracoplasty , kan hun enten have det gjort i løbet af spinal korrigerende operation eller efter . Ifølge iScoliosis , hvis det udføres adskilt fra rygkirurgi , kan patienten tage op til tre måneder at komme sig , men når de udføres med rygkirurgi inddrivelse tiden er den samme , og det fjernede materiale kan bruges til at hjælpe rette rygsøjlen .

som nærmere bestemt ribben vil blive fjernet , og hvor meget af dem er noget at en læge vil fastsætte en patient . Efter at have gennemgået patienten og sværhedsgraden af den ekstrudering ribben lægen vil udvikle en plan for hvilket område der skal fjernes.

Beslutter at have et ribben fjernet for at korrigere skoliose er en farbar vej for mange mennesker , der har en rib pukkel , men en læge eller tilbage specialist kan hjælpe afgøre, om det er passende fremgangsmåde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------