Position: sygdoms > 2 >

forbruger guide til LASIK øje kirurgi

   LASIK øje kirurgi er en procedure, der omformer hornhinden på dine øjne , så du kan se bedre uden hjælp fra briller eller kontakter . Det er en af de mest populære korrigerende øjet kirurgi gjort i dag . Dette kan være på grund af dens korte restitutionstid og dets høje succesrate . Det er også smertefri og tager mindre end fem minutter at udfylde

Your Eyes


Den sclera , den hvide belægning omkring øjnene , holder ud irriterende stoffer og holder øje strukturer sammen . Hornhinden er den klare del af sclera , som sidder over eleven og giver lys ind Light rejser gennem eleven og linsen til nethinden , en lysfølsomt væv i ryggen . Dette væv skaber elektriske impulser , når lyset rammer det , og disse impulser rejse langs den optiske nerve til hjernen . Der er de tolkes ind i visionen .

LASIK øjenoperation


LASIK øjenoperation ( også kendt som laser -støttede in situ keratomileusis kirurgi ) kan korrigere problemer, du måtte have med visioner skarphed . Processen anvender lasere til at skære en flap ud af hornhinden . Så en ultraviolet lysstråle bruges til at fjerne stumper af hornhinden i et forsøg på at omforme det . Bagefter hornhinden vil fokusere lyset bedre i nethinden , og du kan ikke brug for briller eller kontaktlinser . Selv hvis du stadig har brug for briller , vil de blive en meget lavere recept end før . Hele operationen tager mindre end fem minutter.

Forberedelse


Som forberedelse til LASIK øjenoperation , vil din læge undersøge dine øjne for sygdomme eller tilstande , som kan forhindre en operation bliver en succes . Når du har fået en ren sundhedsattest , vil et fotografi blive taget dit øje at kortlægge din hornhinde . Dette vil give din sundhedspleje udbyder en ide om hvor man kan klippe og hvor meget væv at tage ud at omforme din hornhinde .

Procedure

Selvom LASIK øje kirurgi er en ambulant procedure , vil du blive bedt om at bringe en person med dig til den procedure, til at køre dig hjem . Du vil være vågen for hele operationen , men du vil blive givet en mundtlig bedøvelse og narkose øjendråber . Når det er tid til at gøre operationen , vil du blive bedt om at ligge ned , og dit hoved vil blive placeret i position . Du vil også blive monteret til en enhed for at holde dine øjenlåg fra lukning under operationen .

Bagefter

Lige efter operationen vil du blive sendt hjem med instrukser om at få masser af hvile . Du bør ikke føle nogen smerte , men du kan få ordineret en mild smertestillende just in case . Du kan være fysisk i stand til at arbejde den næste dag , men de fleste behandlere rådgive dig bo hjemme i mindst et par dage . Du bør også undgå at gnide dine øjne , så de ikke forstyrre eller irritere operationsstedet . Det er ikke ualmindeligt for dig at være i stand til at se meget bedre lige med det samme , men mange mennesker oplever en gradvis stigning i synsstyrke .

Advarsler

Som ved ethvert kirurgisk indgreb , kan der være negative resultater fra LASIK øjenoperation . Der er mulighed for infektion , eller du kan også udvikle nattesyn . I nogle sjældne tilfælde kan De udvikle regression , som er den gradvise forværring af dit syn . Selv hvis du ikke oplever nogen form for bivirkninger fra LASIK øjenkirurgi , som du bliver ældre , kan du kræve briller igen . De fleste mennesker udvikler presbyopi , en tilstand, hvor de kan have problemer med at se ting tæt op i 40'erne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------