Position: sygdoms > 2 >

gastroplasty procedurer

   Gastroplasty procedurer er oftest udført i mennesker , der har en seriøs og stort behov for at tabe sig . I mange tilfælde er der strenge kriterier for at kvalificere sig til gastroplasty eller fedmekirurgi for vægttab , herunder vurdering af body mass index , livsstil , kostvaner og psykologisk vurdering . De mest almindelige former for gastroplasty eller fedmekirurgi omfatte gastrisk bypass , justerbar gastrisk banding , lodret stribede gastroplasty og gastriske ærme procedurer . I mange tilfælde skal patienter deltage i psykologisk støtte og ernæringsmæssig uddannelse som en del af gastroplasty planen .

Om


Ifølge WebMD , gastroplasty , som også er kendt som fedmekirurgi , er udført for at hjælpe dem, der anses for overvægtige til at tabe sig for at forbedre den generelle sundhed . De, der gennemgår kirurgi fordel ikke blot i form af vægttab , men også fra en betydelig reduktion i diabetes symptomer . Der er fire forskellige typer af gastroplasty procedurer , der kan udføres .

Gastric Bypass Surgery


Ifølge Mayo Clinic , en form for gastroplasty er gastrisk bypass-operation , også kendt som Roux en-y procedure . I denne kirurgisk metode en lille pose er skabt ved at inddele ud for en lille del af maven . Tyndtarmen er forbundet til det nyoprettede maven sæk . Som et resultat af denne re-inddeling metoden maven er mindre , eller reduceres . Dette forhindrer indtagelse af store mængder af mad og reducerer også mængden af næringsstoffer optages gennem mavens tarmkanalen .

Lap-Band


Blandt populære typer af gastroplasty procedurer, Lap-Band rangerer højt i at hjælpe med svær fedme spørgsmål . Ifølge Lapband . com , producentens hjemmeside Lap-Band , denne operation indebærer placere en justerbar bånd omkring den øvre mave , sektionering ned af en mindre arbejdsgruppe del af maven . Denne fremgangsmåde skaber den samme bypass virkning som gastrisk bypass procedure , men i en mindre invasiv måde , da tarmen ikke er skåret , men i stedet er lukket af Lap-band .

Lodret Stribede Gastroplasty

Ifølge WebMD lodret stribede gastroplasty er en af de mindre populære former for gastroplasty . Denne procedure er færdig med både kirurgisk hæfteklammer og et band , i modsætning til mange år siden, da det var simpelthen gjort med hæfteklammer og var kendt som maven hæftning . Lodret banding er en af de mere minimalt invasive gastroplasty kirurgi . Proceduren giver mulighed for kun en lille mængde mad forbrug og tvinger dig til at spise mindre mad , hvilket resulterer i vægttab

Gastrisk Sleeve Surgery

Ifølge WebMD , gastrisk ærme kirurgi er en af de nyeste innovationer i gastroplasty . Det er også kaldet laproscopic ærme gastroplasty eller LSG . I denne procedure , er maven reduceres med omkring 75 procent ved at fjerne den uudnyttede del . De resterende mave vises på størrelse og form af en lille banan . Der er ingen resectioning af tarmen . LSG bruges ofte som den første linje i gastrisk kirurgi for personer , der er alvorligt overvægtige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------