Position: sygdoms > 2 >

historien om den kunstige hjerte

   Hjertet har længe været betragtet som hjemsted for vores følelser , men det er også en af de vigtigste organer i den menneskelige krop . Evnen til at skabe en maskine , der kan overlappe funktion biologiske hjertet er et af medicin største bedrifter . I løbet af de seneste 50 år har den kunstige hjerte udviklet sig til en delikat stykke teknologi

Du skal bruge: .
Stetoskop
BP Apparatur .
Armbåndsur .
Samtykke Form .
Beroligende Præmedicinering .
Termometer.
Sterile handsker .
Picking Tang .
Vatkugler .

Tidlig Maskiner


Det første kunstige hjerte -maskiner blev anvendt i begyndelsen af 1950'erne . De blev kun brugt til at holde patientens blod flyder , mens den virkelige hjerte blev opereret .

dyreforsøgslov


Som forskere arbejdet på at udvikle kunstige hjerter , der kunne opretholde livet , de begyndte at implantere dem i hunde og kalve . En kalv boet i mere end 250 dage med en kunstig hjerte .

Kunstige Heart Program


The National Institute of Health begyndte kunstige hjerte Program i 1964 . Det endelige formål med programmet var at fuldføre en kunstig hjerte transplantation i et menneske af 1970.

Jarvik 7

Det Jarvik 7 blev ledet af Robert Jarvik , projektleder af Dr. Willem Kloff 's kunstige hjerte udviklingsteam . Det var implanteret i en tandlæge ved navn Barney Clark i december 1982. Den døende mand overlevede en yderligere 112 dage efter transplantationen .

Fortsat udvikling

Siden 1980'erne har forskere fortsat at udvikle og raffinere den kunstige hjerte . Den oprindelige design blev drevet pneumatisk , hvilket ekstrem komplikationer i mobilitet og risiko for infektion . Der arbejdes fortsat på en elektrisk drevne hjerte samt hjerter lavet af dyrehud eller biosyntetiske materialer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------