Position: sygdoms > 2 >

historien om hjertekirurgi

   Hjertekirurgi er en af de mest komplekse operationer udført af kirurger . Denne fine procedure har taget årtier at perfekt , og nye fremskridt stadig gøres . Historien om hjerteoperation begynder i slutningen af 1800-tallet , med store nyskabelser , der forekommer i midten af det 20. århundrede

Du skal bruge: .
Stetoskop
BP Apparatur .
Armbåndsur .
Samtykke Form .
Beroligende Præmedicinering .
Termometer.
Sterile handsker .
Picking Tang .
Vatkugler .

tidlige forsøg på hjertekirurgi


Francisco Romero er krediteret med det første forsøg hjertekirurgi . Romero forgæves forsøgt at udføre en åben pericardiostomy i 1801 . Han var den første læge at skære ind i hjertesækken , som er foret i hjertet .
Den tyske læge Ludwig Wilhelm Carl Rehn ( 1849-1930 ) er krediteret med at udføre de første vellykkede hjerteoperation , som involverede suturer . Denne operation blev udført den 9. september 1896.

Drs . Harken og Bailey


Dr. Dwight Harken gjorde banebrydende arbejde med dyr , der i sidste ende er bygget et fundament til hjertekirurgi hos mennesker . Harken udviklet en teknik , der tillod ham at operere på et bankende hjerte for at fjerne granatsplinter . I 1948 , uafhængigt Harken og en anden amerikansk læge ved navn Charles Bailey gennemført operationer for at korrigere mitralstenose inden for få dage af hinanden . Operationen korrigerede en dårligt fungerende hjerteklap , og hver mand brugte en teknik, der er involveret indsætte en finger ind i hjertet at udvide ventilen .

Forskud på University of Minnesota


Den 2. september 1952, to University of Minnesota kirurger forsøgte første åben hjertekirurgi . Dr. Walton Lillehei og Dr. John Lewis drives på en 5- årig pige med en medfødt hjertefejl . Lægerne afkølede pigens kropstemperatur . Når pigens krop havde nået en temperatur på 81 grader F , var hendes hjerte fastspændt og kasseres af blod , og hullet blev syet lukket . Pigen var langsomt bragt tilbage til en normal temperatur, og hun levede .

første hjertetransplantation

I december 1967 afsluttede Dr. Christiaan Barnard , en kirurg fra Sydafrika , den første vellykkede hjertetransplantation . Patienten levede i 18 dage, men lægemidler, der anvendes til at bekæmpe afvisning af det transplanterede organ i sidste ende bidrog til hans død . En håndfuld andre mindre gode resultater på området for hjertetransplantationer skete , men hjertetransplantationer var stadig meget farligt . I 1971 havde 170 hjerte transplantationer udført rundt omkring i verden . Af disse døde 146 patienter .

Reduktion Venstre Ventriculoplasty

brasilianske Doctor Randas Batista skabt en helt ny kirurgisk teknik i 1994 , der blev brugt til behandling af hjertesvigt hos patienter med forstørret hjerte . Syning op i venstre hjertekammer til at reducere dens størrelse , tillod hjertet til at igen at arbejde effektivt . Hidtil har resultaterne været varieret.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------