Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan forfølge et gruppesøgsmål i en Trasylol nyresvigt sag

  Den farmaceutiske virksomhed Bayer står over for voksende kontrol over påstande om, at dens stof Trasylol har forårsaget hjerte og nyresvigt hos patienter , der har brugt det . Studier i Canada og New England synes at yderligere påstande , og mange mennesker er involveret i kollektive søgsmål retssager på grund af nyresvigt eller hjertesvigt på grund af Trasylol . Hvis du har været ramt , her er hvordan man kan sagsøge i en Trasylol nyresvigt sag . Bemærk venligst, Jeg er ikke en advokat

Du skal bruge: .
Internet


1 .
Hvis du har haft hjerte-eller nyre operation , kan din læge har valgt at bruge Trasylol , markedet navn for aprotinin , uden at man ved . Hvis du oplever symptomer eller hvis du har haft et anfald , skal du først kontakte din læge for at finde ud af , om Trasylol blev brugt i din procedure .

2 .
Brug internettet til at finde ud de seneste nyheder om Bayer , Trasylol , og det kollektive søgsmål retssager i øjeblikket vedtaget . Der er mange hjemmesider dedikeret til dette , og de fleste har links til advokater . For nu er du bare læse nyheder , så tjek lige så mange velrenommerede websteder som du kan.
3 .
Når du har et håndtag på virkningerne af Trasylol , vil du være i en godt rustet til at vurdere, om hvad der skete med dig matcher symptom mønster af lægemidlet , og eventuelt gå videre med et sagsanlæg . Nu vil du begynde at kontakte den advokater , og sammenligne deres tjenester .
4 .

Find ud af hvor mange i alt partier der er i hver af de advokat 's gruppesøgsmålet retssager , så du kan afbalancere tilbøjelighed til Bayer til at afgøre med størrelsen af udbetalingen du vil modtage. Spørg advokat alle disse spørgsmål på forhånd-de har en forpligtelse til at fortælle dig . Held og lykke med din Trasylol sag

gode råd og advarsler


 • Bemærk igen , at jeg ikke en advokat eller en læge-jeg vil blot henlede Deres opmærksomhed dette nummer af Trasylol . Kontakt en advokat for alle juridiske rådgivning , og en læge til alle medicinske råd .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------