Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan skaffe penge til lap - band kirurgi

   Lap-band kirurgi er ofte en sidste-grøften indsats for personer på mindst 100 pounds overvægt , der har været i stand til at tabe sig gennem traditionel vis . Det er en stor forpligtelse med flere risici , herunder infektion og indre blødninger . Operationen kan også kræve plastikkirurgi senere , da mange mennesker, der modtager lap- bandet procedure ikke er i stand til at stramme huden , som er blevet slappe grund af den hurtige vægttab efter at have modtaget operationen . På omkring $ 20. 000 for den lap-band kirurgi alene , med mange forsikringsselskaber nægter at betale , er det værd at se på måder at skaffe penge til din vægt-tab mål .
1 .
Tal med din læge om finansieringsmuligheder . Dette er formentlig din bedste satsning , da han eller hun måske har nogle ideer til, hvordan man kan gå om at betale for din operation . Din hospital kan også tilbyde en form for betaling plan om at gøre operationen mere overkommelige .
to .
Kontakt flere universiteter med medicinske skoler . Spørg receptionisten på den medicinske skole , hvis han eller hun kender nogen forsøg skolen kan gennemføre på vægttab . Du kan bare være i stand til at få en gratis bærbar band kirurgi ud af det .

3 .
Opsæt en hjemmeside ( weebly. com og moonfruit. com både tilbyder let-til- design sites med billige domæner ) , og indsamle midler gennem paypal. com . Post billeder af dig selv og fortæl din historie . Forklare, hvorfor det er så vigtigt for dit helbred , at du har kirurgi . Annoncér dit websted til venner , familie , din kirke , message boards og sociale netværkssider .
4 .
Skriv et brev til familie , venner og lokale organisationer detaljer , hvorfor du har brug for denne operation og hvor vanskeligt eller umuligt det er for dig til at betale for det på din egen . Spørg dem for enhver hjælp, de kan give og henvise dem til dit websted .
5 .

Organisere en fundraiser i dit lokalsamfund . Hold en begivenhed som en tavs auktion ( tilgang lokale virksomheder og spørge , om de vil donere ting for folk at byde på ) , eller en velgørenhedsmiddag . Få sammen med flere af dine venner og gøre noget enkelt som spaghetti eller pandekager . Bede alle til at betale 10 dollars for at deltage . Tilkendegive, at du vil acceptere større donationer , hvis folk er villige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------