Position: sygdoms > 2 >

infektion fra kirurgiske hæfteklammer

   Selvom der gøres alt for at være så sterilt og rent som muligt i kirurgisk indstillinger , kan ingen niveau for rengøring helt at afskaffe muligheden for infektion . Kirurgiske hæfteklammer kan spille en rolle i , hvordan disse infektioner opstået

Årsager


Infektion efter operation kan være forårsaget af en reaktion på metaller, der anvendes i den kirurgiske hæfteklammer . Derudover kan infektioner komme om på grund af forkert pasning af såret , plettet materialer i operationsstuen eller mange andre kilder .

Identifikation


Som med en infektion, registrere, en infektion bliver etableret i nærheden af et sted , hvor kirurgisk hæfteklammer har været brugt kan ses synligt , følte fysisk og opdaget af en læge ansat . Et sår , der er rød , oppustede og ikke helbredelse kan være inficeret . En patient , der lider af en infektion som følge af et problem post-kirurgi vil ofte føle sig syg og kunne eventuelt udvikle en feber som kroppen forsøger at bekæmpe off en infektion .

Behandling


Behandling af post-operation infektion varierer fra sag til sag , men ofte den rette behandling er et kursus af antibiotika og ordentlig sårbehandling .

Forebyggelse

Forebyggelse infektion er den nemmeste måde at undgå eventuelle komplikationer efter operationen . Vær sikker på at vaske dine hænder ofte , især hvis de er i nærheden af såret . Holde såret så rene som muligt inden for de retningslinjer lægen har ordineret. Træffe alle og alle antibiotika ordineret til dig .

Overvejelser

Kirurgiske hæfteklammer anses ofte bedre end de traditionelle suturer grund af deres større lukkekraft og andre faktorer. Men hvis du er allergisk over for nikkel , diskutere med din læge inden operationen de muligheder til rådighed for dig med hensyn til at lukke såret . Mens mængden af nikkel i kirurgisk stål hæfteklammer er forholdsvis lav , kan det være høj nok til at provokere en reaktion , hvilket igen kan udløse en infektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------