Position: sygdoms > 2 >

kolloid brystkræftbehandling

   Mucinøst ( kolloide ) karcinom er en sjælden form for invasiv brystkræft . Den danner , når kræftceller i brystet producere slim , som varetager kræftcellerne . Slim og kræftceller danner en gelé type af en tumor . Denne type af brystkræft sjældent spreder sig til lymfeknuderne . At påvise kolloid karcinom , tests såsom mammografi , bryst ultralyd , og kirurgiske biopsier udføres . Der er flere måder at behandle det

lumpectomy


lumpectomy er processen med at fjerne tumor og en del af det omkringliggende brystvæv . Denne procedure er minimalt invasive og er faktisk en bryst-bevarelse metoden . Kirurgen fjerner det faste eller tumor selv , og en margen på væv , der omgiver tumoren . Kirurgen virker ved at føle og gennem fund fra ultralyd og mammografi resultater . Kirurgen skal sørge for ingen andre klumper , er stød , bits og fangarme af tumoren tilbage. Disse kan forårsage kræft skal gentages .

Mastektomi


En mastektomi fjerner så meget af brystvæv som muligt . Den kommer i to typer : modificeret radikal mastektomi , eller alt /Halstead mastektomi .

I modificeret radikal mastektomi , brystvorten , areola , og de fleste af huden på brystet og væv fjernes . Lymfeknuderne omkring armhulen regionen er taget ud så godt .

En alt /Halstead mastektomi fjerner brystvorten og areola , bryst hud og væv , samt en del af brystvæggen muskler placeret lige under brystet . Lymfeknuder i armhulen region, vil også blive fjernet , og derefter testet for kræft .

stråling


Under denne procedure , bjælker høje energi stråling er rettet mod bryst område , hvor cancer er blevet fjernet . Sammenlignet med raske celler , deler kræftceller hurtigere , og deres sammensætning og funktion er ganske uorganiseret . Det gør dem sårbare over for stråling . Kræftceller er mindre i stand til at reparere og inddrive selv , der giver stråling magt til at ødelægge dem .

Strålingen kan gøres enten internt eller eksternt . Ekstern stråling er mere almindelig og administreres for fem til syv uger .

indre stråling , eller brachyterapi , er mindre almindeligt , men kan udføres i slutningen af strålebehandling for at øge behandlingen ejendele . Frø eller meget små stykker af radioaktivt materiale er placeret i det område, hvor svulsten blev fjernet . Strålingen fra frøene vil arbejde på det omgivende væv , som har kræftceller . Efter booster behandling, frøene fjernes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------