Position: sygdoms > 2 >

komplikationer af den samlede knæproteser

   Knæalloplastik er en prøvelse . Selv i de fleste tilfælde kirurgi er enormt vellykket, er der nogle problemer med at se ud for . Vide, hvad de er , kan hjælpe patienter, der er ved at komme fra denne operation

Infektion


Dette er den vigtigste bekymring og kan være dødbringende . Hvis infektionen bliver i det fælles i det mindste de fælles skal fjernes og erstattes , i værste fald kunne benet skal amputeres for at redde patientens liv

symptomer på infektion


Se for feber . varme i den fælles , ildelugtende lugt omkring indsnit , tyk misfarvet pus kommer fra incisionssted eller rødme omkring såret , der udstråler udad . Disse er alle nødsituationer , og et hospital , skal være umiddelbart søges .

Fælles Manglende


I sjældne tilfælde , noget med implantatet mislykkes, og den fælles vil glide eller stoppe funktion . Dette kan ske, hvis cement ikke holder , eller hvis en fejl i protesen får den til at bryde . Tegn er smerter , en følelse af ustabilitet , blå mærker , og manglende evne til at bruge leddet. Søg øjeblikkelig lægehjælp .

Følelsesløshed

I nogle tilfælde har store nerver skal skæres i knæalloplastik . Dette kan medføre følelsesløshed og tab af følelse , der kan være midlertidig eller permanent på dele af underbenet . Se din læge , hvis du skulle opleve vedvarende følelsesløshed .

Skade

Ligegyldigt hvor omhyggelig en kirurg er , kan opstå skader på omkringliggende muskler , sener , ledbånd og andre væv, der ikke er tilsigtet . Disse kan forårsage permanent problemer , og kan kræve yderligere kirurgi for at fastsætte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------