Position: sygdoms > 2 >

mulighed for at forhindre huden fra aldring

   Aging hud er en naturlig del af livet , men i moderne tider har der været mange opdagelser af behandlinger for huden, som kan reducere og bremse aldringsprocessen . Dette vil gøre det muligt for huden at blive vist yngre og mere smidig for længere perioder , og kan hjælpe folk skjule den alder , at de faktisk er

Solcreme


Anvendelse af en daglig solcreme vil hjælpe med at beskytte huden mod skadelige ultraviolette stråler , der kan brænde og alder huden . Det er vigtigt at bruge en solcreme eller sunblock , der har en SPF på mindst 15 eller højere . Jo højere SPF , jo mere huden vil bevare sin ungdommelige udseende og vil ikke opleve solskader .

Laser Resurfacing


Laser resurfacing er en minimalt invasiv procedure , der skal udføres af en autoriseret hudlæge eller en plastikkirurg . Laser resurfacing bruger en kuldioxid- laser til at brænde døde hudceller og hjælper med at afsløre nye hudceller og en mere afbalanceret , rynke-fri teint . Tilbagebetalingsperioden er kort , og behandlingen er normalt afsluttes på under en time .

Vitaminer


Vitaminer er nødvendige for kroppen til at fungere korrekt , og hvis kroppen får en høj grad af ernæring , huden vil være mere smidig og næring. Spise hovedparten af kosten i friske fødevarer , som frugt og grøntsager , vil hjælpe kroppen får vitaminer , samt mineraler og fibre , som fremmer sundhed og levetid. Supplere kosten med en multivitamin at sikre , at huden vil modtage nok næringsstoffer til at forblive sunde og unge udseende .

Daily Exfoliation

Når huden er overbelastet med døde hudceller og urenheder , kan det gøre det ud ældre , trætte , og ujævnt tonet . Ved at eksfoliere huden dagligt , vil den fjerne de døde hudceller og balance ud teint , hjælper huden til at se mere ungdommelig og strålende . Brug en naturlig , blød eksfoliering , som bagepulver , vil det ikke skade eller irritere huden . Bland en spiseskefuld af bagepulver med en teskefuld vand , og massage blandingen på huden i 30 sekunder. Skyl godt med vand , og gentag en gang om dagen .

Omega -3 fedtsyrer

Omega -3 fedtsyrer hjælper med at pleje i tarmen og fordøjelseskanalen , således at kroppen til at skylle ud toksiner, der kan få huden til at blive vist ældre og mere træt . Under en daglig skefuld en omega -3 rig olie , såsom hørfrø eller hampfrø olie , vil hjælpe kroppen får de essentielle fedtsyrer , at det skal fjerne disse toksiner.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------