Position: sygdoms > 2 >

øje lift procedurer

   Eye lift procedurer , også kendt som blepharoplasty , er en af de mest almindelige kosmetiske procedurer gøres for at både mænd og kvinder . Det hjælper en individuel se mere opmærksomme og ungdommelig , samt forbedre formen på de øvre og nedre øjenlåg på grund af befolkningens aldring. Eye lift procedurer korrekt poser under øjnene , slap hud i de øvre og nedre øjenlåg , overskydende fedt i området omkring øjnene og fine linjer eller rynker

Høring


En konsultation med det kosmetiske kirurg er det vigtigt at gå over eventuelle spørgsmål eller problemer du måtte have om øjet lift procedurer . Kirurgen vil bede dig om spørgsmål om livsstil , sundhed og hvad du forventer af et øje lift procedure .

Vær forberedt på at dele med den kirurg alle oplysninger om mulige medicin , brug af vitaminer , eller om du ryger . Disse spørgsmål vil hjælpe kirurgen afgøre den bedste plan i løbet af øjet lift procedure . De vil også dele med jer hvad der vil ske i løbet af proceduren og give oplysninger om de anæstesi , der vil blive brugt .

Anæstesi


Under øjet lift procedure , vil anæstesi gives til at give komfort under operationen . Under høringen vil du og kirurgen beslutte, om det vil være en generel anæstesi eller intravenøs sedation .

Korrektion


Det snit på øjenlåget under proceduren, er foretaget på uanselige områder , som regel i folden . Sagging øjenlåg kan få et snit i den krølle på det øverste øjenlåg , der vil hjælpe kirurgen stramme huden eller fjerne overskydende fedt eller underliggende muskel .

For nedre øjenlåg procedurer , er et snit foretages direkte under den nederste lash linje, hvor overskydende fedt , hud eller væv kan fjernes for at løfte området omkring øjnene eller begrænse en poset udseende .

Lukning indsnit

Når kirurgen har strammet øjenlåget eller fjernet overskydende fedt , kan hun begynde at lukke indsnit . Der er tre forskellige muligheder for at lukke snit : kirurgisk tape , absorberbare suturer og huden lim . Kirurgen vil afgøre den bedste løsning baseret på dine behov , og som kan give den hurtigste heling .

Resultater

Et par dage efter en eye lift procedure , kan du opleve hævelse og blå mærker . Disse tegn vil normalt forsvinde inden for en uge og begynder at afsløre en mere veldefineret øjenlåg . En salve bør anvendes til øjnene sammen med kolde omslag til at reducere hævelser , i tillæg til medicin kirurgen foreskriver at reducere infektion eller irritation .

Hvis kirurgen brugt aftagelige sutur , vil det være nødvendigt at foretage en opfølgning udnævnelse at få dem fjernet . For at undgå ar misfarvning , skal du sørge for at bære mørke solbriller og undgå solen , indtil heling er komplet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------