Position: sygdoms > 2 >

opsving fra tå kirurgi

   Mange mennesker hvert år under gå tå kirurgi årsager varierer fra hammer tå til at fjerne irriterende dyb vorter . Afhængigt af hvilken type operation du har haft , vil tiden til nyttiggørelse varierer . Selv om skridt til at inddrive fra kirurgi er ens ligegyldigt hvad kirurgi du har haft , bør du tale med din læge, før de undergik en operation , så du er klar over, hvilken procedure skal følge

Du skal bruge: .
stetoskop .
BP Apparatur .
Armbåndsur .
Samtykke Form .
Beroligende Præmedicinering .
Termometer.
Sterile handsker .
Picking Tang .
Vatkugler .

Bandager og specielle sko


Efter tå operation , vil dine tæer sandsynligvis blive placeret i bandager , og du vil blive bedt om at bære en speciel sko for at beskytte såret. Afhængigt af hvilken type tå kirurgi du havde , kan du blive bedt om at bære en sko , der immoboliserer tæerne . Sørg for at holde dine bandager tørre og ændre dem til tiden ( Deres læge bør fortælle dig om hvor ofte de skal ændres ) . At sikre at du holder din fod helt tørre , kan du overveje indpakning din fod i en skraldespand taske eller støbt dække under et brusebad . Du kan også tage bad i stedet for brusere , hængende foden ud over kanten . Hvis din læge har bedt Dem om at bære specielle sko , skal du sørge bære dem, indtil han har fortalt dig , at du er helet ordentligt .

Hævelse


Hævelser er ofte en realitet postoperativt og kan vare op til seks måneder post-op , afhængig af sværhedsgraden af din operation . Selv om det kan være smertefuldt og ubehageligt , følge med i hvad lægen ordinerer til at holde hævelse ned . Nogle forslag kan omfatte markedsføring is eller køleelementer på tæerne og tager receptpligtig styrke anti-inflammatoriske , som foreskrevet af Deres læge .

Krykker


I mange tilfælde vil lægen anbefale, at du bruger krykker eller en rollator i stedet for at sætte vægt på din fod lige med det samme . Selv krykker kan være en plage , de er en nødvendighed for at sikre din fod heler ordentligt . Må ikke stoppe med at bruge din krykker , indtil lægen siger du til, selv om tæerne føles bedre . Normalt , efter den indledende krængning processen , kan du overgang til en særlig støvle, der giver dig mulighed for at gå uden at bøje tæerne .

Fysioterapi

Afhængig af hvilken type operation , kan du blive bedt om at gå til fysioterapi til at styrke dine tæer . Nogle typer af øvelser , du kan blive bedt om at gøre er enkle strækninger af tæerne , picking up marmor og andre objekter med dine tæer og stigende op og ned på kugler af dine fødder . Det er vigtigt at gøre disse øvelser , så du får 100 procent af styrken i dine tæer og have en fuld helbredelse .

Hvilke sko to Wear Post-Op

Hvis du har haft stor operation på tæerne , især operation for at fjerne en knyst eller rette hammer tæer med nåle , kan du rådes til ikke at bære noget , men tennissko for de første seks måneder efter operationen . Du vil sandsynligvis nødt til at bære bandager i denne tid , så det er tilrådeligt at holde sig til bløde og støttende sko , indtil lægen fjerner din bandager . Flere mindre operationer , ligesom fjernelse af vorter eller frigivelse af sener i hammer tå , har en meget kortere periode for inddrivelse tid . Tal med din læge om, hvornår du kan begynde at bære " modesko "igen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------