Position: sygdoms > 2 >

øvelser for at undgå arvæv efter rygkirurgi

   Ardannelse som følge af rygsøjlen er en fælles aftereffect . Det kan ske efter en vellykket kirurgiske indgreb eller kan skyldes kirurgiske fejl , der fører til længere tilbage eller smerter i benene . Den arvæv s placeret på nerve roden er ellers kendt som epidural fibrose . Du kan begrænse epidural fibrose gennem post-operative motion for at hjælpe med at forhindre overskydende ardannelse og begrænse fremtidige smerte

Mobilitet


Ifølge Dr. Peter F. Ullrich , Jr. of ryg Health , de fleste ardannelse sker inden for de første 12 uger efter operationen . Meget af arvæv kan endda ske så tidligt som seks uger efter din operation . Ullrich bemærker, at hvis mobilitet nerven opretholdes i denne periode , bør du være i stand til at begrænse mængden af arvæv , der opstår . Den arvæv vil ikke binde sig til nerve , derfor mindske problemerne . Dette er en grund til, at gående og nonweight bærende motion er vigtigt , når operationen er færdig . Tal med din læge om , når du kan påbegynde sin aktivitet , og hvilke aktiviteter der er bedst for dig .

Udstrækning


Scar væv forhindrer fleksibilitet og dermed skabe øget sandsynlighed for pres på nerven . Strækker hjælper med at bryde op fibre og skabe fleksibilitet under normale motion regimer og kan hjælpe med at forebygge end skræmme omkring nerverodstryk efter din rygkirurgi . For lavere rygkirurgi , noget så simpelt som pumpning din ankel , mens du strække dine hamstrings hjælper med at holde nerven bevæger sig på tværs placeringen af rygkirurgi . Din læge og fysioterapeut kan udvikle en strække program blot få uger efter din operation , som kan hjælpe dig med at oprette mobilitet på tværs af din kirurgisk område . Moderation er afgørende med post-operative stretching . Du ønsker ikke at overdrive det og sårer hvad din kirurg bare rettet . Hvis du strækker armene , så start med minimal beslutningsforslag og gradvist stige. Du må ikke være i stand til at bringe armen på tværs af din krop og strække det , men at bringe det op , og så vidt i hele kroppen som muligt vil hjælpe dig flytte nerve giver det mobilitet den skal frit kan udføre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------