Position: sygdoms > 2 >

post operative skoliose øvelser

   Skoliose er en spinal tilstand, hvor en unormal krumning eksisterer flytter fra en venstre mod højre plan . Ifølge Mayo Clinic , hvis krumning er større end 40 grader , er kirurgi ofte den bedste løsning med en fusion af en eller flere ryghvirvler . Afhængig af hvor fusion eksisterer, kan fleksibilitet og mobilitet være nedsat . Motion er vigtigt efter skoliose operation , men du skal arbejde med din læge om de aktiviteter, du har lov til at gøre , og når du får lov til at gøre dem

første postoperative


Ifølge Mayo Clinic , bør du ikke gå ind i en gym klasse eller anden fysisk aktivitet i tre måneder efter en fusion er blevet gjort . Dette giver fusion tid til at helbrede og sætte ligesom et brækket ben ville være nødvendigt at indstille . På din læges skøn kan du starte en moderat fysisk terapi programmet på nuværende tidspunkt , som virker på fleksibilitet og bevægelse , men er ikke-vægtbærende . Grundlæggende yoga bevægelser kan også indgå at frigive muskelspændinger og øge fleksibiliteten . Husk, at disse bør gøres i moderation og under vejledning af din læge , hvis du vil undgå at beskadige arbejdet i kirurgi .

Tilføjelse Vægt


Efter tre måneder vil du begynde at tilføje vægt til dit program . Du har lov til at vende tilbage til normale aktiviteter med begrænsninger på dykning , kontakt sport , ridning og tivoli forlystelser . Selv når du laver din fysiske terapi , bør du ikke løfte noget mere end 25 pounds . Øvelser vil omfatte ben og arme udvidelser samt ryg lokalnumre på lav vægt . Du kan også gøre tricep rejser samt en lodret række . Den opretstående rækken vil bidrage til at forbedre den samlede tilbage styrke og stabilitet . Hvis du er svagere på den ene side , kan en en -armet træk hjælp balance styrken af rygmuskulaturen .
Mere yoga stillinger vil blive tilføjet for at reducere smerter , øge fleksibiliteten og helbred fra skoliose . Du kan begynde at gøre en back bue , liggende knæ brystet twist og krokodille twist som en del af dit stretching program .

Cleared for Idræt


Din læge vil overvåge dine fremskridt i løbet af det første år . Efter seks måneders fysioterapi , kan du blive ryddet at udføre alle aktiviteter med undtagelse af kontakt-sport , der kan tage mere end et år at blive ryddet for . Men du bør være i stand til at vende tilbage til dykning , ridning og rutschebane forlystelser . Bliver ryddet , vil være afhængig af succes fusion og styrkelse af musklerne i ryggen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------