Position: sygdoms > 2 >

problemer efter skulder kirurgi

   Skulderen er modtagelige for skade på grund af sin fleksibilitet og bevægelse . Nogle af de problemer, der opstår med en skulder , er skader på rotator cuff , brækket kraveben og /eller fælles separation , slidgigt og leddegigt , som kan forårsage degeneration af knogle og det omgivende væv . Kirurgisk behandlingsmetoder , såsom genoptræning øvelser , er ofte anbefales . Hvis dette ikke løser problemet , så kan kirurgi være den eneste anden mulighed . Det er vigtigt at diskutere kirurgi og eventuelle problemer , der kan opstå efter skulder kirurgi med en ortopædisk kirurg .

Blodpropper


Blodpropper kan dannes i venerne , men dette normalt sker som en følge af inaktivitet . Blodpropper kan forhindre blodet i at flyde og kan endda komme ind i hjertet eller lungerne . Blodpropper efter skulder kirurgi er almindelige hos patienter , der er overvægtige , har haft dem før , eller som har kræft . For at forhindre blodpropper , bør du spise mindre salt , ikke krydse dine ben , ikke står for mere end en time ad gangen , gøre øvelserne det foreskrevne lægen og tage al medicin , der er givet til dig .

Infektion


Et andet problem efter skulder operation er infektion i snit område eller endog i skulderleddet selv . Antibiotika gives før operationen , og lægen kan foreslå tandlæge arbejde, der skal gøres før operationen for at mindske risikoen for smitte . En læge vil overvåge risiko for infektion , især hvis du har kroniske helbredsproblemer , såsom diabetes eller sygdomme i leveren og andre organer . Feber kan forekomme med infektion , sammen med smerter og hævelse .

dislokation


dislokation sker der, når knogler i en fælles passer ikke sammen og /eller muligvis skyldes aa pludselige bevægelse eller stød. Overarmen kan opleve dislokation når strække eller lave en akavet bevægelse efter skulder kirurgi . Det er derfor vigtigt at holde din albue stabil og undgå at transportere din arm bagud .

Fracture

Brud , eller en pause i knoglen , kan opstå efter nogle skulder operationer , selvom det er sjældent . Pas på ikke at støde ind i noget, og se dine skridt når man bevæger sig rundt for at undgå risikoen for at bryde armen .

Ustabilitet

ustabile, fælles resultater fra skulderen væv bliver strakt for hurtigt efter skulder kirurgi . Dette kan yderligere resultere i den nye fælles stykker løsne sig. Ustabilitet i skulderen kan undgås ved ikke at forlænge din arm indtil skulderen er helet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------