Position: sygdoms > 2 >

risiko for laser hårfjerning

   Laser hårfjerning er en populær kosmetisk procedure for kvinder og mænd . Afslørende blød , stubbe-fri hud på ben , armhuler , bryst , ryg og ansigt eliminerer forlegenhed og tilskynder tillid . Men som enhver medicinsk procedure , er der risiko

Hvad er Laser Hair Removal ?


En meget høj koncentration af laserlys bruges til at målrette melanin at ødelægge uønskede hårsækkene til at hæmme væksten . Behandling ikke er effektiv på personer med lys , grå eller rødligt hår toner .

Er resultaterne permanente ?


Af alle de hårfjerning metoder på markedet , laserbehandling er det mest effektive i faldende uønsket hårvækst . En indledende behandling program , kombineret med vedligeholdelse , kan producere lange sigt , hår-fri resultater . FDA mener, at dette regime en løsning i permanent hår reduktion .

hvordan man kommer videre


Consulting et godkendt medicinsk faglige er det vigtigste skridt til at blive uddannet og vurderet på laser hårfjerning . Går til andre typer af faciliteter øger risikoen for hudskader .

Risici

blæredannelse, skorpedannelse ardannelse , inflammation, misfarvning af huden og rødme kan forekomme og er normalt forbigående. Enhver forekomst af blødning kan være tegn på infektion .

Bekymringer

For at undgå skader på hornhinden og nethinden , er det afgørende for patienter og medicinsk personale at bære beskyttelsesbriller .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------