Position: sygdoms > 2 >

smertelindring teknikker til rygsmerter efter operation

   Gendannelse fra rygkirurgi kan være en smertefuld prøvelse for nogle patienter . Afhængig af hvilken type af kirurgi og succesen af det udførte procedure , kan varigheden og intensiteten af post-operative smerter varierer fra milde kortvarige ubehag til alvorlige smerter , der dvæler i flere måneder eller år . Medicin og strækøvelser vil hjælpe enhver inddrive rygkirurgi patient komme forbi smerter af operationen

Scar Tissue


En af de mest almindelige kilder til smerter efter rygoperation er udviklingen af arvæv rundt om det område , hvor operationen blev udført . Hvis dette væv opbygger og presser mod nerven rod, er resultatet en alvorlig smerte , der kan spredes på tværs af ryggen og ned i benene . Medicin og strækker kan lindre denne smerte i nogle tilfælde , ifølge Spine-Health. com .

Udstrækning


I de første seks til 12 uger af inddrivelsen , er det meste af arvæv , der dannes . Strækker i løbet af denne tid vil holde nerverne i ryggen mobil som sår heles . Dette, i teorien , kunne forhindre den nerve fra at være bundet af arvæv og bør forebygge udvikling af de problemer , der forårsager rygsmerter . Forsøg ikke at udøve , hvis det er for smertefuldt at gøre det , og aldrig strække sig ud over det punkt af smerte , da dette kan opflamme nerve og forværre problemet .
Strækker bør gøres et par gange om dagen, og bør inddrage pumpning af ankler , mens strækker hamstrings fra en liggende position , ifølge Spine-Health. com . Walking er en lav-effekt øvelse, der naturligt vil strække de relevante områder.

Is , varme og komfort


Ifølge InnovationMedical. com , iført behageligt tøj og være bevidst om komfortable organ positionering kan være en betydelig hjælp med smerter forvaltning efter rygkirurgi . Også den simple anvendelse af is og varme til at lindre smerte er effektiv .
Brug køleelementer hyppigt i de to første dage af nyttiggørelse og efter at have gået eller strækkes. Brugen af varme efter operationen vil øge blodtilførslen til det opvarmede område og kan mindske smerter , men bør bruges senere som tidlig brug kan medføre hævelse i området .

Medicin

Læger almindeligt anbefale over -the-Counter steroide anti-inflammatoriske lægemidler ( NSAID ) i løbet af postoperative opsving til at styre smerte . Mere potent recept versioner kan også være til rådighed baseret på lægens anbefalinger .
lægemidler, der kan yde nødhjælp i over-the-counter kategori er naproxen ( Aleve ) , acetaminophen ( Tylenol ) eller ibuprofen ( Advil ) . Recept styrke naproxen såsom Naprosyn kan også anbefales . Recept styrke acetaminophen kombineret med oxycodonhydrochlorid ( Percocet ) er også almindeligt ordineret , ifølge Cure-Back-Pain. org .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------