Position: sygdoms > 2 >

spise efter gastrisk kirurgi

   Gastrisk kirurgi er lys for enden af tunnelen for mange amerikanere , der er alvorligt overvægtige , med 100 pounds eller mere . Det reducerer størrelsen af maven , hvilket skaber en pose på størrelse med en valnød , så patienterne til at spise betydeligt mindre og resulterer i vægttab . Det er ikke et vægttab kur , selv om , og justeringer i spisevaner er en nødvendighed for vægttab finde sted, og for at forhindre sundhedsmæssige komplikationer opstår

A Langsom Progression


Umiddelbart efter operationen , vil du videre langsomt gennem forskellige stadier af at spise . Det er bydende nødvendigt at følge disse trin for at sikre en hurtigere helbredelse og en nedsat stress på operationsstedet. De skal også give dig tid til at tilpasse sig din nye mønstre for at spise , som du skal nu følge permanent . Længden af tid, du bruger der udvikler sig til hver ny fase , afhænger af den hastighed , hvormed du helbrede og hvor godt du håndterer fødevarer i dette stadium . Det kan tage op til tre måneder for dig at begynde at spise fast føde , men du kan nå dette punkt før .

Stage One


For den første dag eller to efter din operation , er du normalt ikke tilladt at spise på alle . Det giver dit system tid til at tilpasse sig de ændringer , der er blevet foretaget, og tid til operationsstedet at begynde helbredelse .

Du vil derefter begynde den første etape af din kost progression , og det er væsker . De kan omfatte alt ren flydende eller i en semi-flydende tilstand og omfatter bouillon , cremet suppe , mælk og vand . Dette er generelt fulgt i to dage .

fase


I anden fase to, du skal spise purerede fødevarer . Dine valg kan ikke indeholde noget mad bidder, og skal være helt glatte i tekstur . Tykke væsker , såsom en milkshake eller protein ryste , er også tilladt . Mange mennesker i denne fase spiser babymad , den er allerede purerede og indeholder de vitaminer og næringsstoffer de har brug for at helbrede og genvinde styrke og energi . Du forbliver i denne fase tre til fire uger , i gennemsnit .

fase

Soft fødevarer er nu tilladt , og skal være møre og let for dig at tygge . Disse kan omfatte finthakket eller hakkede kød på dåse , blød eller frisk frugt og kogte grøntsager som ærter og gulerødder , der kan mosede nemt . Denne fase varer længst-otte uger-. før du er i stand til at udvikle sig til fast føde

Spise Frekvens

Når du begynder din progression kost , vil du normalt begynde med at spise seks små måltider om dagen . Som du bevæger dig gennem de forskellige stadier , vil du reducere mængden af gange du spiser gradvist , først ned til fire , så til tre

Det er vigtigt at medtage en vis form for protein med hvert måltid . protein er ansvarlig for at opbygge og reparere dine celler , hvilket resulterer i hurtigere heling af dit operationsstedet. Dette omfatter fødevarer såsom magert kød , yoghurt , æg og ost . Hot korn er også tilladt , og grøntsager er vigtige for vitaminer og mineraler , de indeholder .

Long-Term Tips

Nu hvor din mave størrelse er nedsat , vil du kun kunne holde en ounce af mad på en tid . Dette betyder, at du skal spise mindre måltider dagen igennem . At spise for meget på ¨¦n gang kan resultere i kvalme og opkastning .

Drik din væsker mellem måltiderne . For meget væske lige før et måltid kan fylde dig op hurtigt , forhindrer dig i at forbruget af de fødevarer, der indeholder de næringsstoffer , du desperat brug for.

Nogle fødevarer kan give dig ubehag og smerte , eller resultere i opkastning . Det er bedst for dig at prøve en ny mad ad gangen , og hvis den ikke er enig med dig , udelade det i fremtiden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------