Position: sygdoms > 2 >

udledning fra indsnit efter brystreduktion

   Brystreduktion , også kaldet reduktion mammaplasty , er en kosmetisk kirurgi procedure , hvor overskydende fedt , kirtelvæv og hud er fjernet fra brystet . Proceduren er normalt udføres for at reducere størrelsen af brysterne for at gøre dem mere i forhold til størrelsen af kvindens krop og til at reducere stress og ubehag forbundet med bryster , der er for store og tunge for kvinden rammen . Som med alle kirurgiske procedurer , bærer brystreduktion en risiko for komplikationer .

Complicatons


komplikationer i forbindelse med brystreduktion kan omfatte ændringer i fornemmelse i brystet og brystvorten , blødning eller blodpropper , ardannelse og infektion på incisionssted som kan omfatte en udledning fra incisionen . Enhver dræning eller udflåd fra incisionen skal indberettes til din læge .

nekrotisk væv


brystreduktion kan resulterer i nogle af vævet omkring såret til at dø . Fedtvæv , der dør , kan blive til en klar orange væske og tøm fra incisionen . Nekrose af fedtvævet kan fortsætte med at sprede sig, hvilket gør det bydende nødvendigt, at patienten straks søge behandling . Nekrotisk væv kan føre til alvorlig infektion og endda resultere i koldbrand .

Sårpleje


Det er vigtigt at holde området omkring indsnit tørre , rene og dækket med en passende forbinding , indtil såret er fuldstændig helet . Snittet bør kontrolleres hver dag for rødme , smerte eller udledning , der kan tyde en infektion . Hvis nogen af disse betingelser er til stede , bør du kontakte din læge for behandling instruktioner . Må ikke anvendes nogen anti-klør cremer eller lotions til incisionssted , medmindre anbefalet af din læge , indtil såret er helt helet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------