Position: sygdoms > 2 >

aota retningslinjer for knæalloplastik rehabilitering

   AOTA ( American Occupational Therapy Association ) er en af de ældste og mest respekterede kilder til patienter om alt fra pædiatri til gerontologi . Etableret i 1917 , AOTA har et fremragende ry inden for ergoterapi . De har medicinske brochurer med " hvordan " retningslinjer for en bred vifte af emner , og deres litteratur findes ofte i lægernes kontorer . De har etableret et sæt retningslinjer og forholdsregler for at hjælpe patienter, som er ved at komme fra total knæalloplastik .

AOTA


AOTA ( American Occupational Therapy Association ) blev stiftet i 1917 for at repræsentere de interesser og bekymringer ergoterapi praktikere og studerende , og samtidig forbedre kvaliteten af OT tjenester . Den nuværende AOTA verdensomspændende medlemskab består af omkring 36. 000 ergoterapeuter , assistenter og studerende .

Målet med AOTA er at fremme kvaliteten tilgængelighed , anvendelse og støtte af ergoterapi . Dette sker gennem fastsættelse af kvalitetsnormer, fortalervirksomhed , undervisning og forskning på vegne af sine medlemmer og offentligheden. AOTA mener , at ergoterapi som den bedste karriere for at fremme sundhed, produktivitet og livskvalitet af mennesker , gennem den terapeutiske anvendelse af besættelsen . Deres ressourcer dækker en komplet serie af livet aktiviteter, herunder inddrive fra total knæalloplastik .

retningslinjer


Den AOTA retningslinjerne for at inddrive fra total knæalloplastik funktioner " trin -for- trin illustrationer viser den korrekte teknikker til at bruge en rollator , klatring trapper , toiletbesøg , badning , dressing , husholdning , seng positionering , og komme ind og ud af en bil . Indeholder oplysninger om , hvordan du bruger hjælpemidler og giver generelle sikkerhed tips og forholdsregler til nyttiggørelse " Dette er ifølge deres offentliggørelse , " efter dit knæoperationer : . En guide til Daily Aktiviteter " ( se referencer) Mens købe deres offentliggørelse er den eneste måde at se illustrationerne, mange større medicinske centre , såsom Mayo Clinic , har et forhold til AOTA , og deres retningslinjer og læger falder i tråd med AOTA praksis .

væsentlige skridt


De grundlæggende retningslinjer for afvænning fra knæalloplastik kirurgi er at forberede før operation til nyttiggørelse gennemgå energisk og fuldstændig fysisk terapi , der begynder umiddelbart efter operationen og fortsætter indtil de frigives af den medicinske professionelle som fuldt rehabiliteret og forebyggelse af ulykker og re-skade ved brug af moderat tilpasninger til bevægelse , miljø og holdning til den resterende del af patientens liv .

Ved at tage simple forholdsregler som at undgå at gå på trapper for den første måned efter operationen , eller vide, hvordan man komme ind og ud af en bil efter helbredelse at undgå unødvendige bøjning eller smerte , kan patienten i høj grad forbedre og vedligeholde livskvalitet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------