Position: sygdoms > 2 >

epikardielle pacemaker implantat procedurer

  

Hvorfor en Pacemaker er indsat


Hjertet indeholder et system , der sikrer en regelmæssig slå tempo og hastighed . Når dette system begynder at bremse eller ujævn slå opstår , kan en pacemaker angives at hjælpe regulere det elektriske system i dit hjerte og korrekt vedligeholde dit hjerte slå tempo . Når din hjertets elektriske system ikke fungerer korrekt , pacemakeren tager over og sender en elektrisk signal til hjertet for at få det til at slå korrekt.

epikardielle Pacemakere


epikardielle pacemakere generelt anvendes til disse personer under enhver form for hjertekirurgi . Den ledning tips er almindeligt knyttet til hjertet overflade via et lille snit sted i brystvæggen . Disse er normalt kun udnyttes, når der er en dysfunktion i hjertet 's fyring mekanisme og er generelt fjernes inden for få dage af den udfyldte kirurgi, hvis der ikke er nogen komplikationer .

Implanterede en Epicaridal pacemakere


Sætte epikardielle pacemakeren i kroppen kaldes " implantation ". Det er en mindre kirurgisk procedure , som kan gøres på et hospital 's hjertekateterisation laboratorium eller operationsstuen . En pacemaker kan indsættes i nærheden af venstre eller højre skulder under huden .

Forberedelse af pacemakere Indsættelse

Spørg din læge , hvad medicin du kan og ikke kan tage forud for proceduren. Hvis du tager aspirin , kan du blive bedt om at stoppe med at tage det, fordi det kan medføre en øget risiko for blødning . Forvent at få at vide ikke at have noget at drikke eller spise mindst 6 timer før kirurgiske indgreb for at forhindre aspiration komplikationer . Før indsættelse begynder , at medicin hjælper dig med at slappe vil højst sandsynligt blive givet , og huden i det område , hvor pacemakeren skal placeres vil blive vasket med antibakteriel sæbe og glatbarberet .

Forstå komplikationer og risici

under en indsat pacemaker er en mindre procedure, der har minimal forbundne risiko . Mulige komplikationer kan være blå mærker , blødning , arterie eller vene væg tåreflåd, punktering af hjertemusklen , lunge -og nerveskader eller infektion på indsættelsesstedet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------