Position: sygdoms > 2 >

fedmekirurgi krav

   Der er to sæt kriterier i USA med angivelse af kravene til overvægtige eller vægttab , kirurgi kandidater . National Institutes of Health kriterier for patienterne i 1990'erne , der ikke har ændret sig , mens American Society for fedmekirurgi skabt et stringent sæt retningslinjer for ansøgere

Body Mass Index


The American Society for fedmekirurgi en retningslinje, at en operation kandidats body mass index ( BMI ) , bør være 40 eller derover. National Institutes of Health ( NIH ) anbefaler, at kandidater, hvis BMI er større end 40 er ryddet for kirurgi, mens dem med en BMI på 35 til 39, skal have forbundet alvorlige sundhedsproblemer at kvalificere sig.

Vægttab


Et andet krav er en historie for at kunne deltage vægttab programmer i mindst seks måneder . Dette er også et krav i de fleste forsikringsselskaber.

helbredstilstande


associerede medicinske problemer , der ville blive bedre med vægttab, der ville kvalificere en kandidat til operation omfatter arthritis , blære svaghed , diabetes , hjerteproblemer og forhøjet kolesterol .

Informeret

Ansøgerne skal acceptere og være opmærksomme på risikoen for kirurgi og også være opmærksom på de fremtidige ændringer i livsstil , som skal omfatte regelmæssig motion .

Familie og venner

Ansøgere skal have en kreds af familie og nære venner, som støtter kirurgi og fremtidige livsstilsændringer , der er nødvendige af kandidater .

Kræft

Alle ansøgere som led i American Society of fedmekirurgi Retningslinjerne skal være cancer fri i fem år forud for operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------