Position: sygdoms > 2 >

fedtsugning oplysninger

   Fedtsugning er en af de mest populære kosmetiske kirurgiske indgreb udføres i henhold til ehealthmed. com (Reference 1) . Fedtsugning kan bruge til at korrigere et bestemt område af kroppen , der har en opbygning af fedt eller som et middel til bedre kontur fysik

Hvad er fedtsugning ?


Fedtsugning er en procedure , der anvendes til at kirurgisk re- formen i kroppen, ved at fjerne fedtdepoter . Denne operation er udført med brug af en pen formet instrument kaldet et vakuum suge kanylen . Dette instrument er designet til at bryde op fedt og derefter suge det ud . Fedtsugning kan udføres på mave, ryg, nakke , hofter , lår , kalve , overarme , balder og ansigt . Selv om fedt er fjernet i denne procedure , er det ikke anbefales til vægttab .

Hvem Udfører fedtsugning ?


Selv om enhver licenseret læge kan udføre fedtsugning , en hudlæge eller plastikkirurg normalt udfører den. Denne operation kan udføres på en ambulant basis, i en lægepraksis, som en indlæggelse på en kirurgisk center eller hospital . Der er ingen særlige licensudstedende krav til en læge til at gennemgå , før du udfører denne procedure , så bør du spørge din læge , hvis han ikke fedtsugning eller hvis han har modtaget undervisning i processen .

finde den rigtige Behandlere


Som det fremgår af FDA 's hjemmeside , være på vagt over reklamer , der viser et perfekt resultat efter operationen ( Referencer 2) . Ofte disse reklamer udelader potentielle komplikationer eller sundhedsrisici , der kan opstå med proceduren . Drøfte mulige risici og healing procedurer med din læge . Læse så meget som du kan om fedtsugning før du taler til lægen , så du kan stille informeret spørgsmål .

Forsikring Dækning

Fedtsugning er i øjeblikket betragtes som en kosmetisk procedure , så de fleste af sygesikring virksomheder vil ikke dække det . Udgifter til proceduren varierer klinikken til klinikken og bliver nødt til at blive betalt for privat . Nogle klinikker tilbyder betaling planer , mens andre kræver, at du skal betale alle eller en vis procentdel af omkostningerne på forhånd.

Yderligere oplysninger

Ifølge liposuctionguide . com , de fleste patienter behøver kun en session , selv om mange sessioner kan være nødvendig, før det ønskede resultat er opnået ( Referencer 3 ) . Session varierer , og proceduren er relativt smertefri , da det sker under lokalbedøvelse . Resultaterne er umiddelbart i de fleste tilfælde , mens mere komplekse procedurer kan tage måneder for hele resultaterne kan ses .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------