Position: sygdoms > 2 >

fibroid tumor krympning

   Uterine fibromer , der almindeligvis omtales som simpelthen fibromer , er godartede tumorer eller vækstrater , der udvikler sig i væggen af livmoderen . De kan variere i størrelse fra mindre end en tomme til i ekstreme tilfælde , så stort som en basketball . Der er flere behandlinger for at fremme fibroid svind , lige fra sikker og minimalt invasive til større kirurgiske indgreb, som en hysterektomi , som er fjernelse af livmoderen

Uterin Fibromer embolisering


I forhold til kirurgi , livmoder fibroid embolisering ( UFE ) er en relativt sikker og noninvasiv procedure for faldende tumorer . Under et UFE , er et kateter indsat i arterie , der fodrer den fibromer . Når dette arterie er blokeret , er blodtilførslen til fibromer faldet, og fibromer vil falde i størrelse .

Hysterektomi


Hysterektomi , fjernelse af livmoderen via kirurgi , er den eneste permanent kur mod uterus fibromer . En hysterektomi er normalt udføres i én af to måder : livmoderen fjernes enten gennem skeden eller gennem maven , med sidstnævnte som kræver den længste opsving tid .

Myomectomy


Kirurgisk ligner hysterektomi , en myomectomy til formål at fjerne let nås fibromer . Myomectomies tillader kvinder at gå videre med fødedygtige , men de kan ikke forhindre udbrud af fremtidige fibromer .

Enzyme Terapi

Medicin , såsom Serracor-NK , hævder at skrumpe fibromer via enzym terapi , hvor den aktive enzym lægger sig til at fibromer og opløser dem, så de kan fjernes fra kroppen ved hjælp af sved eller affald . Kontakt en læge , før du bruger medicin til at krympe din fibromer .

Anti-fibroid Kost

Et lavt fedtindhold , fiberrig kost kan hjælpe balance højt østrogenniveau , som kan bidrage til fibroid skabelse . Frisk frugt, grøntsager og mejeriprodukter kan også bidrage til god reproduktiv sundhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------