Position: sygdoms > 2 >

fordelene ved fedtsugning

   Fedtsugning er en kirurgisk procedure til formål at fjerne overskydende fedt med henblik på kroppen profilgenererende . Ifølge American Society of Plastic Surgeons , gennemgik 245. 000 mennesker fedtsugning i 2008 , hvilket gør den til den tredje mest populære kirurgiske kosmetiske procedure

Control


under fedtsugning giver dig mulighed for at gøre, hvad motion kan normalt ikke : . udfordring genetik og tage kontrol over formen på din krop . For eksempel , ofte kvinder med større midterstykker opdage, at motion alene ikke i tilstrækkelig grad reducerer dette kriseområde . Fedtsugning kan straks at fjerne fedt og forme dette område

Fjernelse af fedtceller


Det fedtceller , der fjernes med fedtsugning , vil ikke vende tilbage , så de områder, kurvede har en nedsat evne til fedt produktion-. betyder , at det er usandsynligt, at genvinde din " problemer " pletter . Dog skal du følge en sund diæt og motion for at opretholde optimale resultater , fordi hvis du gør tager på i vægt , kan de resterende fedtceller udvide til det område, du har haft suget .

umiddelbare resultater blive bedre med tiden


En anden fordel ved fedtsugning er, at du vil se umiddelbare resultater efter din operation . Du vil dog sandsynligvis have nogle hævelse omkring suctioned områder , så du vil komme til at se dine resultater forbedres i fire til seks uger . Patienter , der tilpasser en yderst sund livsstil efter operationen siger , at de mister mere vægt op til seks måneder efter indgrebet .

Motivation

Mange patienter siger , at de fysiske og finansielle investeringer , de har lavet ved at vælge at have fedtsugning giver dem motivation til at fastholde og endda forbedre deres resultater .

Tillid

Generelt patienter, som har gennemgået fedtsugning sige , at de føler sig mere tillid til deres kroppe. Nogle engagere sig i aktiviteter, som de ikke ville have forud for proceduren og føle sig mere trygge i deres tøj .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------