Position: sygdoms > 2 >

former for thoraxkirurgi

   Thorax kirurger udfører mange procedurer hvert år . Mens teknikker varierer med hver procedure , de fleste kirurger forsøge at bruge minimalt invasive teknikker når det er muligt

Identifikation


Thoraxkirurgi udføres på det område af kroppen, der indeholder lunger, hjerte , luftrør , spiserøret og mellemgulv .

Esophageal Cancer


Esophageal kræft er en sygdom , hvor ondartede tumorer vokser i væv af spiserøret . De to mest almindelige former af spiserøret kræfttilfælde planocellulært karcinom og adenokarcinom. Disse tumorer fjernes ved operation . Alder og helbred for patienten og stadium af kræft , bidrager alle til en succes denne operation .

bløddelssarkom


Voksen bløddelssarkom er en anden sygdom , der kan kræve thoraxkirurgi . Dette er en sygdom, hvor maligne tumorer form i kroppen. Disse tumorer kan danne steder , men er mest almindelige i bagagerummet , ben , arme og mave . De faktorer , der påvirker inddrivelsen er den type af sarkom , scenen tumor er i og patientens alder .

Mesotheliom

Mesotheliom er en sygdom , der kan kræve thoraxkirurgi . Dette er en sygdom , der forårsager kræft -dannende celler i foring af brystet eller maven . Den mest almindelige årsag til mesolthelioma kommer af at være udsat for asbest , eller som lever med en person, som arbejder med asbest . Scenen af svulsten , størrelsen af tumor , mængden af væske i bryst eller underliv og patientens alder , er alle medvirkende faktorer til nyttiggørelse af denne type kirurgi .

Overvejelser

Når de søger en thorax kirurg , er det vigtigt at finde en læge, at du er komfortabel med , er bestyrelsen certificeret og har erfaring med invasive og minimalt invasive thoraxkirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------