Position: sygdoms > 2 >

galdeblæren problemer efter operation

   Galdeblæren kirurgi er en sidste udvej for mange mennesker , der lider af galdeblæren smerter og ubehag . Det kan være nedslående , når efter operation er der stadig smerter eller andre gastrointestinale problemer

Identifikation


galdeblæren er en lille sæk , der holder bile. The galdeblæren kan fjernes , hvis der er en galdesten blokerer strømmen af galde , der er tumorer i galdegang og galdeblære eller hvis galdeblæren " angreb " er hyppige og tilbagevendende .

Komplikationer


Som med enhver operation , galdeblæren fjernelse er ikke uden komplikationer . Nogle af de mest alvorlige komplikationer er mavesmerter , kvalme , skade på galdegang , udsivning af galde i bughulen , skade på lever under operationen og betændelse af slimhinden i maven .

Overvejelser


For de fleste mennesker , de problemer , der opstår efter galdeblæren kirurgi er forholdsvis små . Disse kan omfatte diarr¨¦ , kvalme og mavesmerter . Disse problemer vil normalt forsvinde inden for et år eller to efter galdeblæren kirurgi .

Forebyggelse /Solution

Der er mange holistiske behandlere , som anbefaler en naturlig afhjælpe at skylle galdegangene og galdesten . Disse læger hævder , at dette er mindre smertefuldt og mindre indgribende end kirurgi .

indstillinger

Mens de fleste galdeblæren operationer fortsat komplikation gratis , kan der være nogle alvorlige komplikationer som følge af det . Naturmedicin er tilgængelige , men hvis du har meget svære galdeblæren angreb , kan dette ikke være vejen at gå . Før en operation , skal du afveje de risici, før du fortsætter.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------