Position: sygdoms > 2 >

graviditet & brystimplantater

   Brystimplantater har fået fremtrædende i løbet af de sidste 30 år. I løbet af denne tid har kirurger udviklet sikrere brystimplantater , der ikke forårsage langvarige helbredsproblemer. På trods af den øgede sikkerhed , bekymre mange kvinder , om brystimplantater vil påvirke deres graviditet

Risk


Brystimplantater ikke har nogen væsentlig indvirkning på graviditeten . Barnet er ikke påvirket af implantatet , og graviditet bør gå glat .

størrelse og form


Graviditet kan ændre formen af brysterne , udspænding dem og får dem til at miste den æstetiske skønhed , som blev oprettet af augmentation kirurgi . Kvinder med meget store brystimplantater generelt oplever en stigning i størrelse under graviditet .

Smerter


Bryst bliver meget mørt under graviditet og brystimplantater kan forårsage større følsomhed . I nogle tilfælde kan ømhed føre til alvorlige bryst smerter .

Amning

I tilfælde, hvor brystet implantatet ikke er placeret under brystmusklen , er moderen forhindret fra at amme sit barn helt . Ellers bør brystimplantater ikke forhindre amning .

Justering

Efter graviditet , kan brystimplantater skal justere for at genoprette deres form og størrelse . Hvis du planlægger at have flere børn , anbefales det at du venter til efter deres fødsler til at forhindre gentagelse forstærkning operation flere gange .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------