Position: sygdoms > 2 >

hvor lang tid tager det brystimplantater at afvikle ?

   Brystforstørrelse er en populær kosmetisk kirurgi med flere muligheder for indsnit , placering og størrelse , hvilket resulterer i varierende opsving gange . Nogle patienter ' brystimplantater afvikle hurtigere end andre , afhængigt af detaljerne i operationen

Placering


Hvor lang tid det tager brystimplantater at bilægge afhænger placeringen af implantatet . Implantater, der er placeret under musklen generelt tager længere tid at helbrede end dem , der er over musklen .

Overvejelser


Efter brystforstørrelse , bør patienten tage omkring en uge ud af arbejdet med at restituere sig og ikke bør gøre noget motion eller tunge løft for de første par uger . Dette vil medvirke til en hurtigere restitutionstid.

Tidsramme


Den tid det tager brystimplantater til fuldt ud at " drop " kan variere fra person til person , men det tager normalt et par måneder for implantater at bosætte sig, og op til et helt år for dem at nå deres sidste hvilested .

Teorier /Spekulation

Når implantaterne er placeret under musklen , brystmusklerne kontrakten som reaktion på den udenlandske stof , hvilket gør implantater ser særlig højt i første omgang .

Misforståelser

Nogle kvinder forvente at se de endelige resultater inden for de første par dage efter operationen , og derefter er overraskede over den opsvulmede udseendet af inddrivelse bryster . Det er normalt for brystvorter til punkt ned , bryster til at ride højt på brystet og for at der kan være en masse hævelse de første par dage .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------