Position: sygdoms > 2 >

hvordan man forebygger kapselskrumpning

  Kapsulær sammentrækning refererer til hærdning og smerte , der kan udvikle omkring et brystimplantat . Det er den naturlige reaktion fra kroppen danner arvæv omkring enhver fremmed objekt . Når denne arvæv strammer og forårsager smerte , vævet omkring implantatet bliver fast og unaturlige ud . En sådan betingelse er undertiden benævnt
1 .
Lær at massere brystet hver dag for at blødgøre arvæv . Stoppe med at ryge , hvilket er en stor risikofaktor for kapselskrumpning . Oprethold god almen sundhedstilstand for yderligere at reducere risikoen .
2 .
Spørg din kirurg om du bør tage vitamin E dagligt i højere doser . Vitamin E menes at fremme helingen af væv og til at blødgøre arvæv . Diskutere, hvordan de sanitære forhold i operationsstuen kan påvirke risikoen for kapselskrumpning .

3 .
Tag en astmamedicin som zafirlukast to gange om dagen i seks måneder , med lægens tilladelse . Medicinen blokerer produktionen af stoffer , der bidrager til inflammation og dannelse af arvæv .
4 .
Overvej iført en trykluftmanchetten eller bandage over brystet for at forhindre dannelsen af hårde arvæv .
5 .

Tal med din kirurg om fordelene ved submuscular placering af implantatet , samt en glat versus tekstureret implantater . Vælger ikke en brystvorte indsnit på grund af risikoen for bakteriel infektion

gode råd og advarsler


 • kapsulær sammentrækninger opstår som regel lige efter operation eller meget senere . Der er desværre ingen måde at forudsige , hvis eller når veerne kan forekomme . Kapsulær sammentrækninger forekomme hos 10 procent til 50 procent af brystimplantater . Det betyder , at risikoen for alvorlige kapsulær sammentrækning er 10 procent , mens risikoen for milde sammentrækning er cirka 50 procent .
 • Den største risiko for kontraktur er , når tekstureret silikone brystimplantater er placeret over musklen bag brystet gennem et lille snit i nipple. The laveste risiko er brugen af glatte saltvand implantater placeret under musklen via et snit i den nederste brystet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------