Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan beslutte, om cochlear implantater er det rigtige valg

   Cochlear implantater er kompakte elektroniske anordninger , der består af en ekstern del og en intern del. Den interne del forbinder ret til hørenerven og derefter til hjernen . De hjælper mennesker, der er alvorligt hørehæmmede eller døve høre bedre , selv om cochlear implantater ikke vil genoprette fuldstændig høring . Der er en uenighed om, hvorvidt cochlear implantater bør bruges , som nogle hævder, at være døv gør dem til en del af en kultur , og bør ikke betragtes som et problem , der skal fastsættes . Ud over de kulturelle spørgsmål , er der andre ting at overveje , så godt, hvis du tænker på at få cochlear implantater til dit barn

Du skal bruge: .
tid at bruge på opfølgende behandling
penge til at betale for operationen og terapi , hvis forsikringen ikke vil dække det .


1 .

Undersøg cochlear implantater risici og medicinske problemer med cochlear implantater . Operationen kan have komplikationer som arbejde der bliver gjort på et meget følsomt område , der er fyldt med nerver .
2 .
Læs op på den succes satser og det tidspunkt, hvor det er bedst at have dit barn implanteret . Nylige undersøgelser viser , at de ældre et barn får en cochlear implant , jo bedre .
3 .
se på omkostningerne . Operationen alene vil ikke være den eneste udgift , som en levetid på opfølgende behandling også vil være påkrævet . Kontakt din sygesikring , hvis du vil se , om udgifterne er dækket .

4 .
Har en realistisk forventning . Som nævnt ovenfor vil cochlear implantater ikke føre til normal hørelse . Tal med dit barns audiolog at finde ud af de resultater, du kan forvente .
5 .
Vær forberedt på at afsætte en masse tid på behandlingen . Opfølgning pleje og behandling vil være en konstant efter cochlear implantater indopereret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------