Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan gøre blonder parykker

   Parykker er lavet ud fra to vigtigste principper : dem, der kan blandes til at tone i det almindelige makeup , som anvender blonder netting , og dem, der giver hår uden at det er nødvendigt at blande makeup , der ikke har nogen blonder netting ( disse er kendt som hard-. front parykker )
Lace parykker er mere naturligt udseende og mere alsidige , hvilket gør dem mere populært valg af paryk i det 21. århundrede fra teater og film til hverdagen

Du skal bruge: .
Knot kroge ( mange størrelser fra store til små ) .
Hår .
Lace netting .
Galloon bånd .
Træklods .

Bænk klemme eller blokere stå .
Block ben .
T-ben .
Tegning mat eller ledning .
Syning nålen .

Fine tråd .
Saks.
Husholdningsfilm .
Klar tape .
Blød blyant .

Kop eller tarm af vand .
Håndklæde .

Forberedelse


1 .
Sørg for at alle redskaber og overflader er rene og tørre .
2 .

Læg alle de værktøjer og elementer er behov for inden for rækkevidde , så du ikke behøver at gå på jagt efter ting , når du begynder .
3 .
Hvis du vil bruge en paryk bevoksning eller klemme , sæt den op og tjekke højden for din personlige komfort . Hvis du vil bruge paryk blok i skødet , du måske ønsker at lægge et håndklæde under den. Dette er en lang og gentagen proces , der skal gøres med omhu og en blød hånd , så personlig komfort under det er bydende nødvendigt .

Realiseringen af et mønster


1 .
Traditionelt mønstre blev foretaget ved at måle hovedet og overføre målingerne til papir . Almindeligt brugte nu er clingflim og tape til at skabe en blød form . Denne metode er nemmere og mere præcis .
Forbered hovedet ved at børste håret tilbage fra ansigtet og så tæt og fladt til hovedet som muligt .
2 .

Ombryd husholdningsfilm stramt omkring hovedet , mod bagsiden .
Et stykke skal være stort nok til at ombryde omkring den forreste af hovedet og fastgjort i ryggen . Hvis der er et hul på toppen af hovedet , udfylde den med en anden brik i husholdningsfilm .
3 .
Sikker dette med klare tape . Klæbebåndet over toppen af hovedet fra øre til øre . Sørg for, at det ikke er for stramt . Næste , tape fra forsiden til bagsiden. Så gælder bånd langs hele omkredsen . Dækker hele hovedet på denne måde, indtil det føles som en stiv hætte .
4 .
Tegn eksisterende hårgrænsen med den bløde blyant . Du trækker rundt i hovedet med denne , fra den forreste , rundt om øret og ned lur i nakken . Hvis håret er fint på hårgrænsen , tegne fine linjer .
5 .
Dæk blyant markeringer med tape for at beskytte det .
6 .

Fjern mønsteret fra hovedet ved forsigtigt at lempe det op og ud .

Gøre Foundation


1 .
Skær form i ryggen og placere den på paryk blok , så tape den sammen igen og pin det på plads med blok stifter .
Træet blok bør være omkring 55 mm større end omkredsen af modellens hoved . Hvis det er for lille , skal det være polstret .
2 .
Sy galoon bånd omkring omridset af mønstret . Sy fundamentet nettet i galloon at danne formen af paryk basen .
For en mere naturligt udseende hårgrænsen , især i den forreste , en galloon-mindre kant er mere egnet (for at gøre dette skal du flytte Den galloon tilbage et par centimeter fra hårgrænsen kant ) .
3 .
Sikker dette med klare tape . Først anvende tape over toppen af hovedet fra øre til øre . Sørg for, at det ikke er for stramt . Tag den selvklæbende tape fra forsiden til bagsiden . Så gælder tape på hele omkredsen . Fortsæt med at dække hele hovedet på denne måde, indtil det mønster føles stive .

knuder på Hair


1 .
knuder er en delikat proces , der kræver et godt syn og tålmodighed . Det er tilrådeligt , at du øver dig på et separat stykke net til at få hænge af den teknik , inden du forsøger det på selve paryk base .
Der er fire typer af knob , skal du lære : det enkelt-, dobbelt , punkt og under knude . Grundlaget for hver knude er den samme .
Single knuder er der, hvor de enkelte knuder af hår føjes til fundamentet netting . Dette er den mest almindelige form for knuder anvendes med fine blonder net . Forskellig størrelse kroge kan anvendes afhængigt af mængden af hår behov for hver knude .
Dobbelt knob er bundet til at gøre håret helt sikker . Denne type knude bruges til kronen og store dele af basen , da det er mindre let skjult og grimme .
Point knuder er en enkelt knuder på det punkt ender af håret . Roden enderne skæres væk, så håret for at løfte fra arb . Denne teknik er oftest brugt til korte hår stykker .
Underknotting er en endelig ansøgning af enlige knuder på indersiden af det færdige hår stykke . Det færdige værk er vendt vrangen ud , enkelt knude anvendes på kanter af fundamentet i den samme retning som håret på den anden side af basen . To eller tre rækker af knuder er normalt tilføjet.
2 .
Læg en lille mængde hår i tegningen måtter med enderne fremspringende ( hænderne i denne proces ville blive ændret, hvis du er venstrehåndet ) . Et par hår på et tidspunkt , tegne hår ud, og drej dem over til at danne en løkke , som det venstre hånd . Fugtet disse med vand .
Det knotting krog indsættes under en maske i blonder netting , og en eller flere hår er samlet op fra sløjfen i venstre hånd .
3 .
Tegn sløjfe under og gennem hullet i blonder .
4 .
Drej krogen til at fange de resterende ender af hår .
5 .
Træk forsigtigt enderne gennem løkken på krogen i retning højre side .
6 .
trak hele knude stramme (vær omhyggelig med ikke at bryde håret ), så det er så lille og usynligt som muligt .

Udskæring og Styling


1 .
Når kniplinger paryk er færdig , skal du trykke på den med et varmt strygejern . Læg et stykke silkepapir eller stof mellem håret og jern-og jern som du ville en silke skjorte . Brug lav varme og en let hånd .
2 .
Placer det færdige paryk på en plastisk paryk blok og fastgør med t-stifter på kanterne . Må ikke fastgøres ved venstre over netting eller den kan rive . Fastgør i selve hårgrænse .
3 .
Pensl håret grundigt og forsigtigt for at fjerne eventuelle sammenfiltring og knuder .
4 .
Kjole paryk i stil med valg lige som du ville naturligt hår .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------