Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan opnå gastric bypass vitaminer kost efter fedmekirurgi

   Når du har haft dig gastric bypass kroppen har brug for en masse vitaminer til at sikre, at du forbliver sund og kroppen kommer tilbage til normal funktion . Efter operationen den mad indtag er mindre og dermed indtaget af vitaminer også bliver reduceret , så sørg for at du får den ønskede vitaminer ved at have særlige vitamin diæt eller separate vitamintilskud
1 .
Den første ting, du bør tage er tyggetabletter vitaminer såsom Centrum Tyggetabletter eller Children 's Flintstones . Dette behov for i løbet af de første tre uger vil du være på flydende eller de bløde fødevarer kost . Du kan skaffe dem fra enhver lokale apotek butik .
2 .
Efter tre uger begynder at tage multivitaminer med mineraler . Den bedste er den Centrum Advanced Formula eller One-A-Day Maximum . Disse har mineraler sammen med de nødvendige vitaminer og grunden er, at visse vitaminer fungerer bedst sammen med mineralerne

3 .
Kontroller indholdet af multivitaminer for at sikre , at de har mineraler som jern , Zink og folinsyre .
4 .
Vælg særligt tillæg for vitamin B12 indtag . Du kan tage en pille en gang om dagen eller en indsprøjtning . Den injektion én gang om måneden er bedre end at have en pille hver dag .
5 .

Vælg en pille for vitamin B1 indtag . Vitamin B1 hedder Thiamin og er et must for kroppen at især for hjertet , fordøjelseskanalen og nervesystem til at fungere ordentligt .
6 .
Vælg en særskilt tillæg for jern . Jern er et must som en del af den samlede gastrisk bypass -vitamin indtag .
7 .
Vælg et tillæg for calcium indtag . Din calcium indtag er også en del af gastric bypass vitaminer indtagelse regime . Du bliver nødt til omkring 1000 mg calcium om dagen . Du bør ikke tage denne sammen med jern .

8 .
Det næste skridt er at spise frugt og grøntsager, der er rige på vitaminer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------