Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan vælge de fødevarer for gastric bypass patienter

  Gastric bypass kirurgi er en måde at reducere størrelsen af maven , og som vil bidrage til at nå dit vægttab mål . Men efter gastrisk bypass-operation , du skal have fødevarer, der er særligt er fastsat for forskellige stadier af post op inddrivelse
1 .
Det første skridt er at bestemme de faser af fødeindtagelse for dit indlæg opsving .
2 .
Få en kalender og derefter markere den dato, hvor du havde gastrisk bypass operation . De næste to dage skal du tage den rene flydende kost . I denne diæt drikke med højt proteinindhold væsker , ikke kulsyreholdige drikkevarer og vand i små mængder . Undgå overfyldning af maven

3 .
Efter de næste to dage markerer datoen på kalenderen , som er tre uger efter . Denne fase er etape 2 af kosten . I denne fase kan du kun forbruge ændrede fuldstændig væsker , og disse flydende du nødt til at tage høje proteinindhold væsker hver time , mens du er vågen . Du kan også få vand eller ikke kulsyreholdige drikkevarer . Vælg den valle eller sojaprotein , som er tilgængelig på apoteket butikken . I trin 2 skal du også sørge for , at du tager tyggetabletter multivitaminpille tabletter .
4 .
Når tre uger er over derefter planlægge et besøg på lægens klinik . Du vil så blive bedt om at starte blødt fødevarer kost . Markerer dato i kalenderen , når du starter den bløde fødevarer kost . Derefter markere en dato seks uger senere. Det er den dato, hvor du kan tage fast føde er baseret på lægens råd . Dette er den fase 3 kost .
5 .

I den fase 3 bruge højt proteinindhold måltid planlægger at få en masse protein i kroppen . Brug vitamintilskud til at få vitaminer i kroppen . Spise æg , fisk , lys fjerkrækød og tofu for protein indtag . Undgå klæbrig fødevarer samt undgå de høje fedtindhold fødevarer som mayonnaise og smør .
6 .
Efter de 10 uger du hvis alt går på godt du kan stoppe sætte et mærke på kalenderen som så kan du spise fast føde . Spis magert kød og spise masser af frugt og grøntsager . Hvert måltid bør have proteiner og vitaminer sammen med de nødvendige mineraler som jern .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at at komme ind i vanen med at læse etiketterne på hver fødeemne for at se, hvor meget indtagelse af forskellige ingredienser , du får.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------