Position: sygdoms > 2 >

inddrivelse tid til en Fedtsugning

   En Fedtsugning --- maveplastik --- er en operation , der strammer og udglatter rynker i maven ved at stramme huden og repositionering det . Dette kan være en omfattende operation , og nogle tid til at komme fra proceduren kan forventes . Selv om inddrivelse tid kan variere en smule af individuelle , er der et par retningslinjer, som vil guide dig gennem din post- kirurgi tid

første uge efter


De fleste mennesker oplever moderate til svære smerter i maven og ryggen inden for den første uge efter operationen . Blå mærker og hævelse i maven er normal . Nogle patienter oplever muskelspasmer med rygsmerter eller ikke er i stand til at sidde ret op og ned . Læger kan ordinere smertestillende medicin og muskler relaxers at lindre ubehag . Disse symptomer bør aftager en uge efter operationen .

Kirurgisk Afløb


Nogle kirurger sted afløb i snit område for at forhindre væske fra backup og bremse den helbredende proces . Disse afløb vil blive holdt i flere uger efter operationen og skal tømmes af kirurgen med jævne mellemrum.

Fjernelse Suturer


Den suturmateriale i maven er som regel fjernes 5-10 dage efter operationen , men kan efterlades i længere tid. Nogle dele af indsnit kan helbrede bedre end andre , så måske et par af de suturmateriale tages ud , mens andre er overladt i.

underlivsbandager Girdle

Din læge kan råde dig til at bære en underlivsbandager beklædningsgenstand , mens maven er healing for to til tre uger . Fysisk aktivitet er begrænset i denne tid og er modløs. Dette holder mavemusklerne bliver strukket eller anspændt , mens de er ved at komme .

Genoptagelse Aktiviteter

Mange mennesker vender tilbage til arbejdet to uger efter operationen , afhængig af hvor fysisk anstrengende deres job er . De fleste læger rådgive folk til at vende tilbage til arbejde og fysisk aktivitet efter tre uger. Din læge kan råde dig til at begynde at gå , men for at undgå udøve denne stammer din mave muskler .

Efter 3 til 6 måneder

Senest seks måneder efter Fedtsugning , vil operationen ar begynder at aftage , og vævet folder vil tromle . Mange læger har patienter følge procedurer for ar pleje , så snittet vil helbrede hurtigt med den mindste mængde af ardannelse .

Efter 6 til 12 måneder

Den helbredende skal være over , og de fleste patienter bør se de endelige resultater af Den Fedtsugning overalt fra seks måneder til et år efter operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------