Position: sygdoms > 2 >

nerveskader som følge af knæoperationer

   Knæoperationer er en forholdsvis almindelig procedure , men det gør det ikke mindre betydning for den patient, som holder ud det . I de fleste tilfælde går knæoperationer ud uden større komplikationer , men i nogle tilfælde er der problemer . Nerveskader er et problem , der kan opstå , især med de større kirurgi

Betydning


Der er flere store nerver , der løber gennem underbenet i nærheden af knæet . Når en kirurg skal gøre en stor snit og udfører invasive knæoperationer , kan det være nødvendigt at skære et eller flere af disse nerver . I sjældne tilfælde er skåret hændelig .

Effects


Når en nerve er skåret , gør de beskeder sendt af det område af kroppen ikke nå hjernen . Derfor, at patienten oplever tab af følelse og /eller kontrol med et bestemt område af deres ben eller mund . Denne effekt kan eller ikke kan være permanent .

Størrelse


Den mest almindelige nerveskader på grund af knæoperationer forårsager et stort plaster på huden lige under knæet og den ene side at gå følelsesløs at røre ved. Tryk kan påvises , men der er en følelsesløshed ligesom novacaine er blevet anvendt på huden . Dette område kan være et par inches til flere inches op og ned i benet .

Tidsramme

Nerver er notorisk langsomme til at helbrede , og det kan tage seks måneder til et år , før patienten genvinder noget følelse i følelsesløs område . Det er vigtigt at rådføre sig med din læge og spørge ham, om der vil være permanent skade .

Overvejelser

Mens mange patienter finder det en plage , generelt er det ikke en lammende bivirkning af en nyttig kirurgi . Der skal sørges for at bevogte følelsesløs område i fremtiden , som føler er svagt og stykker , forbrændinger eller blå mærker vil ikke være så synlig i den nerve-beskadigede område .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------